priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 400 - 499 m2


5

zahtevki

2.238

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na idilični primorski lokaciji s pogledom na Ankaran, Koper, Izolo, Piran ter skorajda celotno slovensko obalo, je na prodaj zemljišče v velikosti 461 m2 z idejnim projektom.

Parcela je ena izmed redkih zazidljivih prostih zemljišč v občini Koper s pogledom na morje in sicer v rahlo dvignjeni vasici Hrvatini, ki jo poleg vrhunskega razgleda in osvetljenosti odlikuje tudi hitra dostopnost z avtoceste in bližina morja. Z avtoceste do zemljišča je tako tri minute vožnje, do najbližje plaže pa z avtomobilom prispete v manj kot šestih minutah.

Na lokaciji je izdelan idejni projekt za izgradnjo sodobnega stanovanjskega dvojčka, vile, ki nudi imeniten pogled. Ena enota že ima izbranega uporabnika, iščemo so-investitorja za drugo polovico. Lastnik bo pridobil gradbeno dovoljenje za prikazani stanovanjski dvojček, so-investitor pa bo imel možnost pri oblikovanju notranjosti tega.
Predvidena enota stanovanjskega dvojčka ima lastno parcelo v velikosti 461 m2, z vrtom in dvema parkiriščema. Premišljena tlorisna zasnova obsega 188 m2 neto bivalne površine v pritličju in nadstropju, ki vključuje tudi teraso velikosti 39 m2 na pritličnem volumnu dostopno iz nadstropja in vrt ter teraso v pritličju. Predvidena tlorisna zasnova je izjemno fleksibilna, tako da je primerna tako za bivanje veččlanske družine, kot tudi za preživljanje vikendov na obali. V pritličju so pozicionirani dnevni prostori s kuhinjo in jedilnico, ki se odpirajo v teraso pokrito s previsom nadstropnega volumna hiše. V pritličju je pozicionirana tudi soba, s svojo kopalnico, WC in utility. V nadstropju so umeščeni spalni prostori z manjšim dnevnim prostorom, ki se odpira na strešno teraso. Predvideno arhitekturo odlikujejo nadstandardno velike okenske površine, funkcionalnost, zasebnost in sodobna arhitektura.

Blizu lokacije parcele je vsa potrebna javna infrastruktura, tako osnovna šola (1,8 km), kot tudi vrtec (1,8 km) in igrišče. V neposredni bližini so tudi trgovine, restavracije in avtobus. Središče Ankarana je od lokacije oddaljeno 3,2 km. Lokacija omogoča sprehode po nasadu oljk, ki se nahaja tik za objektom, ter do morja, ki je oddaljeno manj kot 2,7 km.

Nepremičnina je odlična priložnost za vse, ki želijo bivati na lokaciji z najlepšim pogledom na slovensko obalo.

PREDMET PRODAJE: Zemljišče z idejno zasnovo za 1 enoto stanovanjskega dvojčka. Lastnik pridobi tudi gradbeno dovoljenje za dotično enoto.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

ELITNA ARHITEKTURA

Hiša prepriča z najvišjo mero udobja. Zasnovana je za uporabnika, ki si želi elitne arhitekture, kakovostnih materialov in vseh prednosti, ki jih prinaša sodobna gradnja.

IZJEMEN POGLED

Dvignjena umestitev na Hrvatinih omogoča nepozaben pogled na morje in slovenska obmorska mesta z okolico. Pogled proti zahodu seže vse od Ankarana do Pirana.

V NARAVI

Lokacija omogoča pristen stik z naravo. Proti severu je urejen dostop do čudovitega nasada oljk, proti Jugu in zahodu pa se pogled odpira proti morju. Urejena plaža je oddaljena le 2,7 km.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

7

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

23

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

14

PREBERI O GRADNJI
Energetsko varčna hiša, kako jo načrtovati?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Zaradi stroškov ogrevanja in hlajenja, bivalnega ugodja, skrbi za okolje in vedno strožjih direktiv Evropske unije, je energetska učinkovitost v stavb...

Postavitev hiše, kako jo postaviti na parcelo?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Že pri nakupu zemljišča je smiselno razmisliti, kakšna bo pozicija objekta in če je zemljišče za objekt dovolj veliko. Določena določila prostorskega ...

Zvočna izolacija dvojčka

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Mnogi imajo predsodek, da stanovanjske enote dvojčka niso dovolj izolirane ena od druge in da se zvok prenaša, ob zakonsko predpisani izolaciji temu n...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba