INFORMACIJA O GRADNJI V PRIHODNOSTI: MOŽNOST VSELITVE V PROJEKT MED 2018 - 2021

nepremičninski informator

Cena bo znana kmalu

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2020

VELIKOST PARCELE 10000+ m2


30

se zanima

6.387

ogledov

Možna tipologija
tipologija:

dvojček

Površina parcele
parcela:

10000+ m2

Predvideno leto izgradnje
leto izgradnje:

2020

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Ena največjih stanovanjskih sosesk v Sloveniji se bo gradila tik pod Mariborskim Pohorjem. Stanovanjska soseska Radvanje nature Luxury bo obsegala tako enodružinske hiše, vrstne hiše, stanovanjske dvojčke in stanovanja v vila blokih. V prvi fazi se bodo gradile enodružinske hiše, vrstne hiše in dvojčki, ki bodo obsegali vse, kar potrebuje sodobna družina za svoje bivanje. Na eni izmed zadnjih praznih parcel pod Mariborskim Pohorjem, v samem osrčju narave, je predvidena nova stanovanjska soseska.

Nepremičnine bodo zasnovane izjemno sodobne, atrijske samostojne hiše, ki stojijo najbližje gozdu in naravi, se v kontekst Pohorja vključujejo s svojo leseno fasado in poševnimi strehami. Nizi vrstnih hiš in dvojčkov pa so izrazito sodobni, uporabljeni so sodobni materiali, ki dajo soseski urbani videz. Objekti imajo dobre razporeditve tlorisov, razkošne prostore in vse kar za bivanje potrebuje sodobna družina.

Nepremičnina je od centra Maribora oddaljena cca 3km, najbližja osnovna šola je cca 1000 m stran od lokacije, najbližji vrtec pa cca 400 m.

Stanovanjski objekti bodo različnih velikosti. Neto površina vrstnih hiš je 159 m2 in je razdeljena med pritličje ter prvo in drugo nadstropje. Stanovanjski dvojček ima prav tako tri nadstropja s skupno neto tlorisno površino 217 m2, vrstne hiše, ki so nadstropje nižje imajo neto tlorisno površino 177 m2.Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Projekt večje soseske samostojnih, vrstnih hiš in dvojčkov je lociran na izjemno lokacijo, tik pod Mariborsko Pohorje.

ELITNA ARHITEKTURA

Posamezne stanovanjske odlikuje sodobna arhitektura, atrijske hiše se povezujejo z kontekstom Pohorja z insertom lesa, vrstne hiše pa z uporabo materialov navezujejo stik z bližnjim centrom mesta.

V NARAVI

Stanovanjski objekti so locirani praktično v naravi, saj so v neposredni bližini Pohorja, hkrati pa jih od centra Maribora loči le nekaj minut vožnje.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina Pohorja
Projekt večje stanovanje soseske leži v neposredni bližini Pohorja. Bodočim stanovalcem bo vzelo le nekaj minut peš do vznožja Pohorja, kamor se bodo lahko odpravili peš ali z gondolo. Tako je lokacija primerna za vse bolj zahtevne, za vse, ki so aktivni in se želijo odpraviti na tek ali smučanje v nekaj minutah, kar peš, na dobro lokacijo.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna