priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


89

zahtevki

20

se zanima

9.350

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Dvojček na Ilovškem Štradonu

Lokacija objekta je skrbno izbrana, saj je v mirnem delu mesta, enako oddaljena od mestnega jedra, kakor od nakupovalnega središča. Na voljo bo ena enota dvojčka, velikosti cca. 125 m2 stanovanjske površine in cca. 259 m2 parcele.

Opis objekta

Predvidena velikost objekta je 9,5x14,5 m v pritličju in 10,5x14,5 m v nadstropju. Med obema enotama je dvojna stena z dodatnim vmesnim izolacijskim slojem. Temelji bodo AB pasovni, na njih bo zalita AB plošča, vse po načrtih statika.

Prvo nadstropje je na vsaki strani večje od pritličja za 60 cm, kar omogoča boljšo zaščito stene v pritličju pred vremenskimi vplivi. Nad vhodom se postavi še dodatno stekleno nadstrešnico, dimenzije 1x 2 m. Pritličje in nadstropje sta v celoti polne višine, to je 255 cm svetle končne višine. Na podstrešju ostane še dovolj prostora za izvedbo dodatnega prostora za shranjevanje raznih stvari, kar se mnogokrat pogreša pri novih gradnjah. Streha bo dvokapnica, pokrita s strešniki ali po dogovoru s bodočim kupcem.

Objekt bo zunaj končan, okna bodo trislojna, PVC izvedbe (oz po želji kupca), zunaj v antracid barvi, znotraj bela. Vsa okna in balkonska vrata imajo vgrajen komarnik in krpan žaluzijo. Dodan je tudi elektromotor za dvig in spust žaluzije. V nadstropju so pri balkonskih vratih montirane CrNi ali steklene ograje (francoski balkon).
Vgrajena so tudi vhodna vrata, ki se izberejo po želji kupca, v vrednosti cca 1.500 EUR.

V pritličju bo za izhod v atrij vgrajena dvižno drsna stena širine 3,5 m, kar ponuja maksimalno kvaliteto izgleda in funkcionalnosti. Prag je pri tem zelo nizek in se ustvari eleganten in nemoten prehod v atrij.

Lesena skeletna gradnja investitorju ponuja zanimivo združitev tradicije s sodobnim dognanji gradbene stroke. Je izredno potresno varna in ponuja v kombinaciji z bio (naravnimi) toplotno izolativnimi materiali maksimalno ugodno bivalno klimo in zadovoljstvo uporabnika.

Cena

Cena za zemljišče, zunaj dokončan objekt in okolico, s pripadajočo potrebno dokumentacijo, kot je opisano v predstavitvi, torej za objekt v IV. gradbeni fazi znaša cca. 650.000,00 EUR. Objekt se lahko konča tudi na ključ, kupec sam izbere materiale za parket , keramiko in sanitarije. Glede na izbor materialov se končna cena objekta določi ob nakupu.

Pogoji prodaje

Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke o objektu, kakor tudi možnost posveta z arhitektom o možnostih notranje ureditve. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali na mail: janez@coinhab.com

Slika objekta / idejne zasnove je simboličnaSlike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik