nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 4000 - 4499 m2


4

zahtevki

109

se zanima

7.229

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Vrstne hiše na Viču

Na območju Viča, le nekaj minut stran od izvoza Lj. Zahod in nekaj minut stran od naselje Murgle, se gradi naselje 17 vrstnih hiš. Takoj zraven naselja je lociran vrtec, nedaleč stran pa je tudi osnovna šola.
Prav tako je v neposredni bližini nakupovalni center Vič. Na eni strani lokacijo omogoča relativno hitro doseganje centra prestolnice, ta je od lokacije oddaljena le cca 4 km, po drugi strani pa bo od bodočih stanovanjskih enot možen hiter dostop do ljubljanskega obroča.

Vrstne hiše bodo imele različno velike parcele, lasten vrt, dva parkirna mesta. Ena hiša bo obsegala med 120 in 200 m2 stanovanjske površine. Gradnja in vgrajeni materiali bodo nadstandardni, veliko pozornosti bo namenjena končni izdelavi in ureditvi. Vsaka enota bo zgrajena do III. podaljšane gradbene faze.

Nepremičnine bo odlikovala dobra arhitektura in dobra lokacija, tako bo ta zelo zanimiva priložnost.Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

ZA DRUŽINE

Lokacija enodružinskih hiš je primerna predvsem za družine, saj je v okolici vsa potrebna infrastruktura, zasnova objektov pa omogoča prebivanje večih družinskih članov.

DOBRA LOKACIJA

Projekt odlikuje dobra lokacija, saj je nepremičnina hitro dostopna iz centra mesta, v okolici projekta pa je vsa potrebna družbena infrastruktura.

MIRNO NASELJE

Nepremičnina je locirana na robu naselja enodružinskih hiš, kjer v okolici ni hrupnih dejavnosti. Manjše naslenje enodružinskih hiš je zasnovano tako, da omogoča zasebnost in mir.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina rekreacijskih površin
V relativni bližini lokacije se nahajajo različni športni centri, ki omogočajo tako zunanjo, kot tudi notranjo reakreacijo. Nedaleč stran od lokacije pa je tudi trgovski center in ostala pomembna javna infrastruktura, kot npr. osnovna šola, vrtec, fakultete, ipd.
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik