nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 1200 - 1399 m2


9

zahtevki

25

se zanima

6.619

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Parcela leži na izjemni lokaciji na Brdu v Ljubljani in je namenjena za gradnjo hiše ali stanovanjskega dvojčka. Glede na urbanistične pogoje je teoretično na parceli možno postaviti 6 stanovanj. Bolj natančno je nepremičnina locirana v posredni bližini tehnološkega parka. Okolica zemljišča je mirna, iz lokacije je pogled v naravo.

Lokacija je iz centra mesta z avtom oddaljena le nekaj minut, cca 4,5 km, lahko dostopna pa je tudi z avtobusom, saj mimo parcele vozi avtobus mestnega prometa. V bližini parcele so še šola, vrtec, igrišče, trgovine ter druge storitvene dejavnosti. Tik ob parceli so vodovod, kanalizacija in elektrika. Nepremičnina je prosta hipotek in plomb.

Parcela je dobra naložba, saj je hitro dostopna iz centra mesta, po drugi strani pa je tik ob naravi, blizu je živalski vrt, Rožnik in Tehnološki park.

Nakup parcele je primeren tako za posameznika, saj je na njej možno posatviti enodružinsko hišo, kot tudi za investicijo, saj je možno graditi do 6 stanovanjskih enot.Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Če iščete lokacijo, ki je nekaj minut z avtomobilom oddaljena iz centra mesta, dostopna z mestnim prometom, blizu narave, živalskega vrta in Teh. parka, potem je nepremičnina primerna za vas

MIRNO NASELJE

Lokacija nepremičnine leži v mirnem naselju enodružinskih hiš, vrstnih hiš, hkrati pa je dobro povezana s centrom mesta, saj je postaja mestnega prometa le nekaj minut stran.

V NARAVI

Parcela leži tik ob naravi, hkrati pa je zelo blizu priljubljen Rožnik in živalski vrt ter Koseški bajer. Tako je lokacija primerna za vse, ki se radi rekreirajo in uživajo v naravi.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Nepremičnina ob Tehnološkem parku
Lokacija parcele je od Tehnološkega parka oddaljen le nekaj minut peš ali z avtomobilom. Nepremičnina je tako primerna za vse, ki delajo v Tehnološkem parku ali njegovi okolici.
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba