prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na mirni lokaciji v bližini Podutika in Šentvida prodamo južno orientirano parcelo, na kateri je mogoče zgraditi 1-4 enostanovanjske hiše, do 3 stanovanjske dvojčke, do 2 dvostanovanjska dvojčka (8 stanovanj). Parcela se nahaja v mirnem naselju, obkrožajo pa jo pretežno novozgrajeni enostanovanjski objekti.

Lokacija je primerna za bivanje vseh vrst kupcev (družine, starejši pari, mlajši pari), saj jo odlikuje bližina vseh potrebnih dejavnosti. Vrtec je oddaljen le 1,3 km, šola 1 km, trgovina in pošta 1,1 km. Le nekaj minut vožnje je oddaljen Hipermarket Mercator. V bližini zemljišča je tudi redna linija mestnega avtobusa, ki vas do centra mesta pripelje v 10-15 min.

Lokacijo bodo cenili vsi, ki imajo radi stik z naravo, a vseeno želijo hiter dostop do vseh dejavnosti, ki jih ponuja življenje v urbanem središču.

Na parceli je prikazana možnost pozidave z dvemi dvostanovanjskimi dvojčki v katerih je skupno osem stanovanjskih enot z okvirno neto površino 100 m2. Prikazana pozidava je informativne narave in predstavlja preverjeno optimalno investicijsko priložnost.

Nakup je odlična priložnost za investitorje. Hiše, ki jih boste zgradili, bodo pritegnile vse, ki si želijo bivati na dobri lokaciji povezani z Ljubljano in naravo.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

POVEZANOST Z MESTOM

Hiter dostop do centra Ljubljane v cca. 10 minutah, v bližini je tudi postaja LPP. Lokacija omogoča enostaven dostop do obvoznice.

MIRNO NASELJE

Parcela se nahaja v mirnem naselju individualnih hiš in neposredno v bližini narave.

V NARAVI

Gozdovi vabijo vse sprehajalce, pohodnike in gorske kolesarje, da v naravi preživijo svoj prosti čas. V bližnji okolici najdemo tudi kakšen pašnik s konji, čebelnjak, stari sadovnjak, kolovoz ...

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba