priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 4.GF ZGRAJENO2020

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2

VELIKOST ENOTE BRUTO
VELIKOST ENOTE NETO 132 m2


39

zahtevki

13

se zanima

8.430

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na dostopni lokaciji, na robu naselja enodružinskih hiš v Šiški, leži prostorna in sodobno oblikovana dvostanovanjska hiša. Lokacijo odlikuje hitra dostopnost do centra mesta Ljubljane in neposredna bližina vseh urbanih dejavnosti potrebnih za udobno bivanje.

V bližini je vsa potrebna javna infrastruktura, tako osnovna šola (1,2 km), kot tudi vrtec in igrišče (1 km). V neposredni bližini se nahaja tudi Mercator center Šiška. Središče mesta Ljubljana je od lokacije oddaljeno 4,9 km. Lokacija omogoča sprehode do bližnjih zelenih površin, ki omogočajo rekreacijo v naravi.

Na voljo sta obe enoti dvostanovanjske hiše. Vsaka enota ima lasten vhod, dve parkirni mesti, zelenico veliko cca. 70 m2, ki se navezuje na dnevne prostore v pritličju ter strešno teraso v velikosti 34,8 m2. Arhitekturna zasnova hiše omogoča visoko stopnjo zasebnosti, saj sta vhoda in glavni terasi pozicionirani na različnih straneh hiše. Vsaka enota ima prav tako tudi svoje interno stopnišče. Neto površina notranjih delov ene stanovanjske enote, ki se razprostira čez tri etaže je 131,7 m2.

Stanovanjski enoti odlikuje sodobna razporeditev prostorov, ki skupaj obsegajo 131,7 m2 uporabne površine in 34,8 m2 terase v terasni etaži. V pritličju se nahaja sodobno odprt prostor s kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, utility. V prvem nadstropju so 3 spalnice s kopalnico, v terasni etaži pa dodatna soba z izhodom na teraso.

Hiša je odlična priložnost za vse, ki želijo dobro dostopnost in bližino zelenih površin.

Prodaja se v četrti podaljšani gradbeni fazi, kar pomeni. Četrta podaljšana gradbena faza pomeni, da boste prevzeli nepremičnino brez talnih oblog, sanitarne keramike, stikal, luči, notranjih vrat in toplotne črpalke.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

POVEZANOST Z MESTOM

Mestno središče je z avtomobilom dostopno v petih minutah.

NADSTANDARDNA GRADNJA

Kakovostno bivanje v moderni in nizkoenergijski hiši s čistimi linijami. Premišljeni tlorisi, z izjemno razporeditvijo prostorov, nudijo vso potrebno udobje in zasebnost.

LOKACIJA

Nahaja se na obrobju naselja, tako da ima proti zahodu odprt pogled na travnike. Odprtost omogoča veliko svetlobe in sonca.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

11

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

27

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

16

PREBERI O GRADNJI
Ureditev vrta, majhen vrt

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Imate manjše zemljišče? Ne skrbite, tudi manjši vrt je lahko udoben za bivanje, prijeten na pogled in urene tako, da se na njem počutimo dobro....

Hrup sosedov, kako daleč lahko gredo?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Glasno poslušanje glasbe, zabave pozno v noč, loputanje z vrati, glasbeni inštrumenti in hrup prenove so le nekatere stvari, s katerimi se neprestano ...

Vpogled v zemljiško knjigo, prihodnost tehnologije

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Švedska je pred kratkim preiskusno prenesla celotno zemljiško knjigo v sistem, ki omogoča transparenten zapis informacij o določeni nepremičnini brez ...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba