prodana nepremičnina

Cena bo znana kmalu

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2018
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na območju Brezovice je lokacija za sosesko 15 individualnih hiš, različnih tipov. Soseska v okolici Ljubljane je od centra mesta oddaljena nekaj več kot 9 km in je tako dostopna z avtomobilom in mestnim prometom, linija 6. Primerna je predvsem za mlade družine, saj imajo objekti vsak lasten vrt, javna infrastruktura, šola in vrtec, pa sta od soseske nekoliko oddaljena. V neposredni biližini se nahaja tudi več gostinskih objektov.

Objekti so razporejeni v dveh nizih, južni niz ima vrtove na jug, severni pa na sever. Objekti se zamikajo ob cesti in tvorijo manjše in večje vrtove, ki nudijo posamezniku zasebnost. Vsaki hiši pripadata tudi nadstrešek za dva avtomobila in shramba. Objekti so dvonadstropni, v spodnji etaži se nahajajo bivalni prostori, kuhinja, jedilnica in dnevna soba, v zgornjem nadstropju pa so spalni prostori.

Vsaka stanovanjska enota ima dve nadstropji, v pritličju so locirani bivalni prostori, dnevna soba, s kuhinjo in jedilnico, dnevni wc, vetrolov in utility. V nadstropju pa so bolj zasebni prostori, dve otroški sobi, glavna spalnica za garderobo in dvema kopalnicama ter pralnica.

Objekti so velikosti nekaj čez 160 m2, cena pa je od 295.650 € naprej.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

V NARAVI

Manjšo stanovanjsko sosesko nekaj enodružinskih hiš obkroža narava, iz parcele ste v le nekaj metrih v naravi, ki omogoča sprehode, rekreacijo in popoldansko sproščanje.

ZA DRUŽINE

Objekti so enostanovanjski, individualni, vključujejo lasten vrt in parkirna mesta. Hiše so dvonadstropne in vključujejo vse prostore za bivanje družine, vključno z zadostnim številom sob.

ZA VSAK ŽEP

Nepremičnine so velikosti nekaj čez 160 m2 in se prodajajo v 4. podaljšani gradbeni fazi. Objekti zasnovani za bivanje družine, so cenovno dostopni glede na trenutno gibajoče se tržne cene.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Hiše na Brezovici pri Ljubljani
Individualne hiše, primerne za bivanje družin, so locirane na Brezovici pri Ljubljani, manjšem kraju, ki je iz centra Ljubljane oddaljen cca 9.5 km. Objekte obkroža narava, zelenje in polja, ki omogočajo nemotene dolge sprehode. Projekt je primeren za vse, ki želijo biti odmaknjeni iz vrveža prestolnice, hkrati pa na dosegu centra Ljubljane z avtobusom ali v 15 min z avtomobilom.
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba