nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 4500 - 4999 m2


1.772

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
V Bistrici ob Dravi, natančneje 9 km iz Maribora, leži skupek parcel, ki je kot nalašč za zasnovo prijetne nove stanovanjske soseske, na mirni lokaciji, obdane z naravo a hkrati vseeno nedaleč stran od mesta. Natančneje leži nepremičnina v naselju Log.

Parcele, ki tvorijo zemljišče, so različno velike, med 540 in 828 m2, zato so tudi razlike v ceni. Kar se cene tiče, je zgoraj navedena okvirna cena, saj je možen dogovor.

Parcele so pravinih oblik in vse locirane na sončni strani griča, tako so dobro osončene. Nekatere so popolnoma ravne, nekatere pa z rahlim naklonom, vse primerne za gradnjo objekta. Ker je teren že tako ali tako nekoliko dvignjen, ponujajo parcele krasen razgled na okolico.

Do zemljišča vodi nova asfaltirana cesta, pod katero potekajo vsi potrebni priključki, tako da se parcele le priklopijo nanje. Cesta, ki vodi do parcel je pravzaprav slepa ulica, tako da je na tem območju izredno malo prometa. Stroškov za spremembno namembnosti ni.

Urejen je prevoz otrok v šolo in vrtec v Bistrici ob Dravi. Osnovna šola je od nepremičnine oddaljena približno 3,5 km. V bližini se nahajajo smučišče, tenis igrišče, kegljišče, pokrit bazen in druge dejavnosti. Smučišče Mariborsko Pohorje je od nepremičnine oddaljen le cca 9 km, oziroma 10 min z avtomobilom.

Večje zemljišče Maribor je primerno za investicijo in izgradnjo manjše stanovanjske soseske, ki je pozicionirana praktično v naravi, v bližini je veliko športnih aktivnosti, hkrati pa je možno hitro dostopati do centra mesta.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

SLIKE PARCELE
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba