nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 1200 - 1399 m2


6

se zanima

1.992

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na idiličnem zemljišču v Bresternici s pogledom na reko Dravo in Pohorje je mogoče postaviti stanovanjski objekt. Na parcelo je možno umestiti tako enodružinsko hiško, kot tudi stanovanjsko sosesko sestavljeno iz treh stanovanjskih dvojčkov ali štirih enostanovanjskih hiš, pri čemer imajo vse pogled v zelenje.

Nepremičnina je oddaljena le nekaj minut z avtomobilom iz centra Maribora, kjer je dostopna vsa potrebna javna infrastruktura. Tudi avtobusno postajališče je v neposredni bližini, le cca 200 m oddaljeno od parcele, od koder je možno dostopati do centra mesta Maribor. Nedaleč od parcele leži vrstec, okrog 500 m, tudi osnovna šola je zelo blizu.

Zemljišče se nahaja nad cesto na rahlem naklonu proti jugu, kar omogoča odlično osončenost in dobro umestitev objekta ali več objektov. Objekt ali objekte je možno umestiti tako, da imajo sončno lego in lep pogled v zelenje.

Zaradi hitrega dostopa do Maribora in bližine zelenih površin in reke Drave je lokacija odlična za bivanje predvsem družin, seveda tudi parov in posameznikov. Na skoraj vse strani parcele je pogled v zelenje, nedaleč pa je tudi gozd, tako boste praktično iz vaše nepremičnine zavili v naravo in sproščali ter se sprehajali.

Komunalne infrastrukture sicer ni na parceli, je pa tik ob parceli. Večji del nepremičnine je zazidljiv, del pa je kmetijsko zemljišče, kjer se lahko uredi vrt objektov ali igrišče, sadovnjak, oziroma druge odprte površine za zunanje bivanje.

Priložnost je primerna tako za posameznike, kot tudi družine in za investitorja, ki želi investirati v gradnjo na dobri lokaciji v Bližini Maribora.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba