priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


1

zahtevki

561

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Dvosobno stanovanje

V stanovanjsko – poslovnem delu Brda se bo od 01.01.2024 dalje oddajalo funkcionalno zasnovano, še nevseljeno dvosobno stanovanje. Odlikuje ga sodobna gradnja, arhitekturna dovršenost in edinstvena lokacija, ki zagotavlja vsakodnevno prijetno bivanje, bližina nešteto poslovnih priložnosti in hitrega pobega iz Ljubljane.

Lokacija

Novi večstanovanjski objekt je lociran na Brdu, nad tehnoloških parkom. V okolici je obilo poslovnih priložnosti, družabnih aktivnosti, hkrati pa veliko možnosti rekreacije v naravi in nedaleč od živalskega vrta in koseškega bajerja. Lokacijo odlikuje tudi hiter dostop do avtoceste.

V stanovanje se vstopa v vhodnem prostoru, kjer je prostor za garderobo. Na desni strani sta kopalnica in ločen wc, nasproti pa večja spalnica in soba.

Tlorisna zasnova osrednjega prostora v stanovanju nudi odprt dvostransko osvetljen dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. S prostora je izhod na ložo z odprtim pogledom proti Karavankam. Dnevni prostor je delno pregrajen od jedilnice, kar daje več zasebnosti.

Uporabljeni so nadstandardni materiali, tako stavbno pohištvo kakor vse instalacije:
- Okna višine 2,7 m v izvedbi les-alu proizvajalca M-Sora
- Notranja lesena vrata z alu podboji, poravnanimi z ometom, višina notranjih vrat 2,7 m do stropa
- Finalna obdelava višjega cenovnega razreda
- Vsa sanitarna armatura Grohe
- Pametna elektroinstalacija
- Francoska okna s fiksno stekleno ograjo
- Izdelan projekt idejne zasnove interierja
- Unikatna alu fasada

V pritličju stavbe so parkirišča, vhod je samo za stanovalce. Parkirno mesto ima možnost polnjenja za električno vozilo. V kleti so shrambe in kolesarnica.

Pogoji oddaje stanovanja

Stanovanje se oddaja brez opreme, po dogovoru je stanovanje možno opremiti. Prednost imajo najemniki za daljše časovno obdobje, brez domačih živali. Kajenje je dovoljeno v loži. Ob sklenitvi najemne pogodbe najemnik plača dvomesečno varščino.

Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame stroške priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe v obliki notarske listine, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja notarja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanju v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe – v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini dveh najemnin (+ DDV).

Za dodatne informacije pokličite 040 692 660 ali pošljite mail: janez@coinhab.com


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik