priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 800 - 899 m2


19

zahtevki

2

se zanima

4.256

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Družinske hiše GABRJE

Na odlični, z zelenjem obdani sončni lokaciji na koncu urejenega naselja Gabrje pri Dobrovi so naprodaj tri samostojne hiše. Hiše so zgrajene do IV. podaljšane gradbene faze, z možnostjo dokončanja na ključ. Poudarek bo na krajinski arhitekturi, ki nudi spodbuden okvir za življenje zunaj v naravi. Na začetku naselja smo zasnovali tri samostojne hiše z večjimi parcelami.

Lokacija

Naselje Gabrje se nahaja le slabih 8 km od Ljubljane oz. do AC priključka Ljubljana – Koper. Dostop do Ljubljane je možen po več poteh, v neposredni bližini je avtobusno postajališče.

Arhitekturna zasnova

Pri projektiranju posamezne hiše je bil poseben poudarek na želje in potrebe sedanjega časa. Pritličje je zasnovano kot prostor, kjer se odvija dnevni utrip družine. Večji dnevi prostor s kuhinjo in jedilnico ima izhod na vrt, ob robu parcel teče manjši potoček. To daje prostoru poseben čar in intimo, saj na drugi strani ni nobenega naselja.

Ob dnevnem prostoru sta dodatna soba in kopalnica, kar je lahko primerno kot soba za goste ali gibalno ovirano osebo. Prijetno počutje v dnevnem prostoru dopolni klasični kamin.
V nadstropju so tri sobe in kopalnica ter večnamenski prostor na hodniku. Vsi prostori imajo okna, sobe v nadstropju nimajo stropa, zato je dober občutek prostornosti in višine.

Instalacije

Vso vgrajeno stavbno pohištvo je visoke kvalitete, dobra izolacija fasade občutno zniža stroške ogrevanja. Na dvorišču je večnamenski prostor, kjer so priključki za ureditev letne kuhinje in polnilni stebriček za polnjenje električnega avtomobila. Vsaka hiša ima svojo mini čistilno napravo.

Cena

Cena hiše v IV. podaljšani gradbeni fazi s pripadajočo parcelo je 443.000,00 eur. Cena ne vsebuje 9,5% DDV. Gradbinec nudi možnost končanja na ključ, strošek je odvisen od izbire materiala.

Pogoji prodaje

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost posvet z arhitektom o možnostih ureditve ali spremembe notranjosti. Premium uporabnik po prodaji nepremičnine plača del stroškov posredovanja. Uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Stranke prosimo, da si sami ne ogledujejo nepremičnine na odprtem gradbišču, ker poteka še urejanje okolice, ter se za ogled predhodno dogovorijo z nepremičninskim posrednikom. Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali pišite na mail: janez@coinhab.comSlike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik