priporočamo nepremičnino

Cena bo znana kmalu

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO2019

VELIKOST PARCELE 1600 - 1799 m2


62

zahtevki

16

se zanima

13.986

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
V Črni vas, na jugu Ljubljane je predvidena gradnja dveh dvostanovanjskih hiš, še pred Župnijsko cerkvijo sv. Mihaela, znanega arhitekta Plečnika. Lokacija nepremičnine je takoj za ljubljansko obvoznico, hitro dostopna iz centra mesta Ljubljana.

Projekt je že izdelan, pridobiva se gradbeno dovoljenje.
Nepremičnina je locirana ob cesti Črna vas, med dvema enodružinskima hišama. Iz posameznih stanovanjskih enot, ki so 4 je prelep pogled v naravo. Lokacija omogoča sprehode po Barjanskih travnikih in sprehajalnih poteh, na eni strani je locirana med travniki, po drugi pa je relativno hitro dostopna iz centra Ljubljane. Parcela je dostopna tudi z avtobusno linijo št 19, ki je locirana cca 150 m stran od nepremičnine. Najbližja osnovna šola je Oskar Kovačič, ki je od lokacije oddaljena cca 1,5 km. Nepremičnina ni na neposredno poplavnem območju.

Stanovanjske enote, znotraj dveh dvostanovanjskih hiš, ki so 4, imajo po dva nadstropje: prtličje in mansardo, v skupni izmeri 120 m2. Vsako stanovanje je locirano na svoji parceli, tako lahko uživate luksuz enodružinske prostostoječe hiše. Na posamezno stanovanjsko enoto je predvidena 370 m2 velika parcela, kjer je lociran vrt, dovoz in dva parkirna prostora.
Hiše so deljene po vertikali na dva dela, v pritličju so locirani bivalni prostori, ki so povezani z zunanjim vrtom, v nadstropju pa zasebni, spalni prostori.

Stanovanjske enote so primerne za bivanje tako družine, kot tudi parov. Družinskemu življenju doprinese velik vrt na lastni parceli, bližina narave, kjer so omogočeni premnogi sprehodi. Tako je lokacija primerna tudi za vse, ki so bolj aktivni in imajo radi stik z naravo.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

V NARAVI

Objekti so pozicionirani v neposredni bližini narave, kjer so omogočeni premnogi sprehodi po naravnem zaščitenem območju Barja.

POVEZANOST Z MESTOM

Kljub temu, da so objekti pozicionirani na robu mesta, zunaj ljubljanske obvoznice, so hitro dostopni iz centra mesta z avtomobilom ali mestnim prometom.

ZA DRUŽINE

Stanovanje v dvostanovanjskem objektu predstavlja lastno stanovanjsko enoto, na lastni parceli, ki vsebuje vse, kar potrebuje sodobna družina za svoje bivanje.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina Barja
Objekte odlikuje dobra lokacija v bližini cerkve Svetega Mihaela, znanega arhitekta Plečnika. Nepremičnina leži le nekaj minut stran od predstavljene cerkve. Lokacija pa je tudi v neposredni bližini narave, zelenih površin, kamor so usmerjeni tudi pogledi iz bodočih objektov.
PRIKAZ PROJEKTA
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

7

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

22

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

13

PREBERI O GRADNJI
Tipologije individualne stanovanjske gradnje

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Najbolj značilna tipologija individualne stanovanjske gradnje je prostostoječa enodružinska hiša. Ta pa nikakor ni edina, poznamo še druge tipologije....

Vrstna hiša, alternativa stanovanju

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Po tipologiji je vrstna hiša enodružinska hiša, ki se drži sosednjih objektov. Po drugi strani pa ima ta tudi lastnosti stanovanja v bloku, le da ima ...

Nepremičnine, 39% v lasti 100 podjetij

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Glede na podatke GURS-a je bilo v letu 2014 kar 39% nepremičnin v Sloveniji v lasti 100 podjetij, od tega je večina podjetij lociranih v okolici Ljub...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba