prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2021
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Nepremičnina je locirana na začetku Črne vasi, na mirnem območju enodružinskih hiš. Neposredna bližina narave omogoča aktivno preživljanje prostega časa.

Lokacija omogoča hiter dostop do obvoznice, nakupovalnega središča Rudnik in centra mesta.

Skupno štiri (4) stanovanjske enote imajo po dve nadstropji: pritličje in mansardo, v skupni izmeri 130 m2. Hiše so deljene po vertikali na dva dela (kot dvojčki). V pritličju so bivalni prostori, ki se povezujejo z zunanjim vrtom, v nadstropju pa zasebni, spalni prostori. Za vsako stanovanje je predvidena cca. 370 m2 velika parcela, ki zajema teraso in vrt v velikosti cca. 170 m2, dvorišče (dovoz in parkirišče) pa 120 m2.

Načrtovana gradnja sledi najsodobnejšim tehnologijam, ki zagotavljajo izjemen nivo energetske učinkovitosti in varnosti. Predvidena letna poraba energije znaša le 17 kWh/m2a, kar pomeni cca. 350 EUR letnega stroška za ogrevanje in toplo vodo. Sistem skeletne lesene gradnje s skupno 31 cm eko toplotne izolacije omogoča difuzijsko odprt ovoj hiše, ki diha in tako nudi najvišje udobje bivanja. Objekti bodo temeljeni z betonskimi piloti. Tak način gradnje omogoča izredno potresno varnost in energetsko varčnost.

Zemljišče je absolutno nad poplavno ogroženostjo in je zato iz tega vidika varno pred poplavami. Tudi v času poplav leta 2010 tu ni bilo poplavljeno.

Stanovanjske enote so primerne za bivanje tako družine, kot tudi parov. Družinskemu življenju doprinese velik vrt na lastni parceli, bližina narave, kjer so omogočeni sprehodi v zeleno. Tako je lokacija primerna tudi za vse, ki so bolj aktivni in imajo radi stik z naravo.

Cena od 250.000 eur do 260.000 eur/enoto, odvisno od pozicije. DDV je vključen.

Cena je za 3. podaljšano gradbeno fazo.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

V NARAVI

Objekti so pozicionirani v neposredni bližini narave, kjer so omogočeni premnogi sprehodi po naravnem zaščitenem območju Barja.

POVEZANOST Z MESTOM

Kljub temu, da so objekti pozicionirani na robu mesta, zunaj ljubljanske obvoznice, so hitro dostopni iz centra mesta z avtomobilom ali mestnim prometom.

ZA DRUŽINE

Stanovanje v dvostanovanjskem objektu predstavlja lastno stanovanjsko enoto, na lastni parceli, ki vsebuje vse, kar potrebuje sodobna družina za svoje bivanje.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina Barja
Objekte odlikuje dobra lokacija v bližini cerkve Svetega Mihaela, znanega arhitekta Plečnika. Nepremičnina leži le nekaj minut stran od predstavljene cerkve. Lokacija pa je tudi v neposredni bližini narave, zelenih površin, kamor so usmerjeni tudi pogledi iz bodočih objektov.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba