priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO2019

VELIKOST PARCELE 1600 - 1799 m2

VELIKOST ENOTE BRUTO
VELIKOST ENOTE NETO 120 m2


62

zahtevki

17

se zanima

15.334

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
V Črni vas, na jugu Ljubljane je predvidena gradnja dveh dvostanovanjskih hiš. Lokacija nepremičnine je takoj za ljubljansko obvoznico na začetku Črne vasi in je hitro dostopna iz centra Ljubljane.

Nepremičnina je locirana ob cesti v Črni vasi, med dvema enodružinskima hišama. Iz posameznih stanovanjskih enot je prelep pogled v naravo. Lokacija omogoča sprehode po barjanskih travnikih.

Parcela je dostopna tudi z avtobusno linijo št. 19, ki je locirana cca 150 m stran od nepremičnine. Najbližja osnovna šola je Oskar Kovačič, ki je od lokacije oddaljena cca 3,5 km. Nepremičnina ni na neposredno poplavnem območju.

Stanovanjske enote (skupno gre za 4 enote) imajo po dve nadstropji: pritličje in mansardo, v skupni izmeri 120 m2. Hiše so deljene po vertikali na dva dela (kot dvojčki). V pritličju so locirani bivalni prostori, ki so povezani z zunanjim vrtom, v nadstropju pa zasebni, spalni prostori. Za vsako stanovanje je predvidena cca. 370 m2 velika parcela, kjer je lociran vrt, dovoz in dve parkirni mesti.

Stanovanjske enote so primerne za bivanje tako družine, kot tudi parov. Družinskemu življenju doprinese velik vrt na lastni parceli, bližina narave, kjer so omogočeni sprehodi v zeleno. Tako je lokacija primerna tudi za vse, ki so bolj aktivni in imajo radi stik z naravo.

Cena od 250.000 eur do 260.000 eur/enoto, odvisno od pozicije. DDV vključen.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

V NARAVI

Objekti so pozicionirani v neposredni bližini narave, kjer so omogočeni premnogi sprehodi po naravnem zaščitenem območju Barja.

POVEZANOST Z MESTOM

Kljub temu, da so objekti pozicionirani na robu mesta, zunaj ljubljanske obvoznice, so hitro dostopni iz centra mesta z avtomobilom ali mestnim prometom.

ZA DRUŽINE

Stanovanje v dvostanovanjskem objektu predstavlja lastno stanovanjsko enoto, na lastni parceli, ki vsebuje vse, kar potrebuje sodobna družina za svoje bivanje.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina Barja
Objekte odlikuje dobra lokacija v bližini cerkve Svetega Mihaela, znanega arhitekta Plečnika. Nepremičnina leži le nekaj minut stran od predstavljene cerkve. Lokacija pa je tudi v neposredni bližini narave, zelenih površin, kamor so usmerjeni tudi pogledi iz bodočih objektov.
PRIKAZ PROJEKTA
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

7

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

23

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

15

PREBERI O GRADNJI
Gradnja hiše, kako se izogniti nepredvidljivim stroškom?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Nepredvidljivim stroškom se pri gradnji hiše ne moremo povsem izogniti. Ker so ti stroški tudi posledica nekvalitetne projektne dokumentacije ali neup...

Oblika hiša

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Oblikovanje in zasnova hiša ima vpliva na počutje v objektu, našo uporabo objekta, izgrad objekta in stroške objekta....

Najem stanovanja v Ljubljani

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Cene najema tržnih stanovanj v Ljubljani je vrtoglava. Eden od razlogov za visoke cene najema je predvsem majhna ponudba najemnih stanovanj na trgu, s...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba