prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
POSLOVNA PRILOŽNOST NA ODLIČNI LOKACIJI V MARIBORU

Izjemna lokacija v središču mesta Maribor

Poslovna stavba je locirana v centru Maribora, ob avtobusni in železniški postaji ter hitrim dostopom do obvoznice. Hkrati pa samem središču Maribora, blizu vse infrastrukture. Stavba ima odlično lokacijo in velik investicijski potencial.

Stanje stavbe

Stavba je bila zgrajena leta 1920 kot stanovanjska, po vojni pa je bila preurejena v poslovno stavbo. Nazadnje je bila v njej javna uprava. Stavba že dlje časa ni v uporabi, hiter pregled pa je pokazal na kvalitetno gradnjo in solidno stanje zgradbe. Ob celoviti rekonstrukciji bi se lahko obnovila kot poslovna ali stanovanjska. Stavba ima vhod z dvoriščne strani in z ulice. Objekt ima pripadajoče zemljišče.

Parcela za stanovanjsko poslovno gradnjo

Glavna vrednost nepremičnine pa predstavlja 5.281 m2 zemljišča za stavbo. Po sprejetem OPPN je na tem področju predvidena večja gradnja stanovanjsko – poslovnega kompleksa s parkom in podzemnimi parkirišči. Za projekt, kot ga predvideva OPPN, je potrebno odkupiti še dodatne parcele. Verjetno zadnja priložnost za tako gradnjo v samem centru mesta.

Maribor je središče severovzhodnega dela Slovenije

Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, izobraževalno, znanstveno-raziskovalno in zdravstveno središče v severovzhodnem delu Slovenije. Območje mariborske občine je veliko 148 km² in ima več kot 111.000 prebivalcev. V Maribor dnevno prihaja skoraj 60.000 ljudi na delo, šolanje, po nakupih in podobnem. Maribor ima strateško lego, saj je v neposredni bližini treh sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Mesto ima svoje letališče, blizu so močne železniške in avtocestne povezave. Leta 2012 je bilo mesto proglašeno za evropski center kulture in predstavlja vedno bolj privlačno turistično destinacijo.
Maribor je ena najhitreje razvijajočih se destinacij v Sloveniji. V zadnjih letih postaja vse bolj zanimivo za investicije. V sodelovanju z občino se je razvila odlična infrastruktura, zrasli so štirje industrijski parki, ki zagotavljajo gospodarski razvoj mesta in regije. Vse to nudi priložnost za investitorje, ki želijo pustiti v mestu svoj pečat.
Dodatna prednost navedene nepremičnini je možnost gradnje po fazah. Najprej se lahko obnovi obstoječa stavba, potem pa se nadaljuje z novogradnjo po delih.

Pogoji prodaje

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost ogleda nepremičnine ter posvet z arhitektom o možnostih obnove ali spremembe namembnosti. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Interesente prosimo, da si sami ne ogledujejo nepremičnine, ampak se za ogled predhodno dogovorijo z našo nepremičninsko družbo.
Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI