nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 700 - 799 m2


1

zahtevki

17

se zanima

1.977

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na izvrstni lokaciji v Trnovskem predmestju prodamo večjo zazidljivo zemljišče namenjeno enostanovanjski gradnji. Parcelo obdajajo enostanovanjske stavbe in objekti z javno funkcijo

Trenutno na parceli stoji starejša hiša, ki jo je mogoče porušiti in na njenem mestu zgraditi nove stanovanjske enote. Na parceli je mogoče zgraditi do 4 vrstne hiše, stanovanjski dvojček ali individualno hišo. Zaradi odlične lokacije priporočamo nadstandardno gradnjo.

Lokacija je od historičnega središča Ljubljane oddaljena le cca. 950 m, kar pomeni, da vas od centra loči le 10 minut hoje. Dobro povezavo nudi tudi javni mestni promet. Zaradi neposredne bližine vrtca, osnovne šole, trgovine, otroškega zdravnika, mestnega prometa, športnih površin in sprehajalnih poti je lokacija idealna za mlade družine. Zaradi lege v bližini samega centra Ljubljane, so na voljo tudi vse druge dejavnosti potrebne za bivanje na najvišjem nivoju.

Nakup nepremičnine svetujemo investitorju, ki načrtuje gradnjo vrstnih hiš ali stanovanjskega dvojčka. Nakup je primeren tudi za družino, ki si želi na parceli postaviti individualno hišo.

Za več informacij o nepremičnini in o ceni nepremičnine nas kontaktirajte!

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

POVEZANOST Z MESTOM

Lokacija je od historičnega središča Ljubljane oddaljena le cca. 950 m, kar pomeni, da vas od centra loči le 10 minut hoje. Dobro povezavo nudi tudi javni mestni promet.

IZJEMNA LOKACIJA

Trnovsko predmestje zaradi svoje lege in številnih možnosti izkoriščanja vseh prednosti, ki jih nudi Ljubljana, predstavlja eno izmed najbolj zaželjenih lokacij za bivanje v prestolnici.

ZA DRUŽINE

Zaradi neposredne bližine vrtca, osnovne šole, trgovine, zdravnika, mestnega prometa, športnih površin in sprehajalnih poti je lokacija idealna za mlade družine.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Nabrežje Ljubljanice
Lokacija je od nabrežja Ljubljanice oddaljena le nekaj minut.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik