prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO/
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na izjmeno lepi lokaciji na robu Rožne doline, je na voljo večja parcela. Parcela ni ob železnici ali njeni bližini. Na zemljišču je možno postaviti enodružinsko hišo, vilo, stanovanjski dvojček ali 3 vrstne hiše. Na parceli je teoretično možno izgraditi tudi 4 stanovanja.

Nepremičnina na robu Rožne doline je hitro dostopna iz centra Ljubljane, saj je od njega oddaljena le 3 km. Blizu parcele se nahaja tudi vse potrebna infrastruktura: vrtec, osnovna šola, trgovina, banka in pošta. V neposredni bližini je tudi avtobusna postaja, od koder vas avtobus mestnega prometa odpelje v center mesta Ljubljana.

Zemljišče ne leži tik ob glavni cesti in je v mirnem predelu enodružinskih hiš, zavarovano pred hrupom. Parcela je ravna, pravokotna in dobro osončena. Urejen je tudi dostop do nepremičnine.

Možen je hiter dostop do zelenja in priljubljene sprehajalne poti Rožnik, tako je primerna za vse, ki se v popoldanskem času radi rekreirajo.

Parcela je ena redkih praznih na tem območju in predstavlja dobro naložbo, primerna je tako za izgradnjo enodužinske hiše, kot tudi za investicijo.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebnik