prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2019
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na izjemno lepi lokaciji na območju Ljubljane - Vič je v gradnji vila blok s 7 stanovanji. Lokacije je izjemna, saj leži v mirnem naselju, pretežno enodružinskih hiš, od centra mesta pa je peš oddaljena le 10 min. V okolici vila bloka je tudi vsa potrebna infrastruktura, trgovina, gostilna, šole, objekti za rekreacijo. V okolici objekta je več inštitutov, fakultet in drugih izobraževalnih instituacij, le nekaj minut peš pa je tudi priljubljeno poletno rekreacijsko središče, kopališče Kolezija.

Nadstandardna večstanovanjska vila leži na vrhunski mikrolokaciji in je modrne arhitekturne zasnove, ima dobro orientacijo in urejeno parkiranje v podzemni garaži.
Sodobno arhitekturno zasnovo odlikujejo mininalne linije objekta, na objektu so uporabljeni sodobni materiali, dobra pa je tudi razporeditev posameznih prostorov v stanovanjih.

Na voljo je še samo ena stanovanjska enota, namenjena bivanju družine ali para, ki želi nekoliko več prostora. Cena prostega stanovanja v velikosti 97,85 m2 je 465 000 €. Stanovanjem pripadata tudi po 2 parkirna prostora, shramba in balkon, oziroma terasa.

DOBRA PRILOŽNOST, SAMO ŠE ENA ENOTA PROSTA!

Za več informacij o projektu pokličite ali zahtevajte nakup stanovanja.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Lokacija vila bloka je res izjemna, saj se nahaja v relativni bližini parka na eni strani, po drugi strani je blizu znanega kopališča Kolezija, največja prednost pa je, da si v centru mesta le v nekaj minutah

NADSTANDARDNA GRADNJA

Gre za nadstandardni objekt, sodobne arhitekture, ki ga odlikuje estetska pojavnost zunanjosti na eni strani in dobra ter sodobna razporeditev notranjih prostorov.

MIRNO NASELJE

Sodobni vila blok se nahaja na mirni lokaciji pretežno enodružinskih objektov, v okolici ni hrupnih dejavnosti, je pa več fakultet, inštitutov in drugih izobraževalnih institucij.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina kopališča Kolezija
Prednost lokacija projekta je izjemno dobra povezanost mesta, saj si od vrat svoje nepremičnine v centru mesta le v nekaj minutah. Prav tako je blizu lokacija projekta znano sodobno ljubljansko Kopališče kolezija, ki v poletnih mesecih omogoča nenadomestljiv hipni oddih ali rekreacijo pred službo. Od nepremičnine do koplaišča Kolezija je le nekaj minut peš.
PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba