prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
vila na prulah

Na Prulah se prodaja del vile, ki je kulturna dediščina. Sedanje stanje vile je v osnovi dobro, potrebna pa je celovita adaptacija. V prodaji je prvo nasdstropje in mansarda z večjo teraso.

Razporeditev

Vhod v prostor je po stopnišču in manjšem skupnem prostoru. Stanovanje v prvem nadstropju meri cca. 100 m2 in ima omogoča dobro razporeditev. Vsa statika je na dveh stebrih, kar omogoča velike odprte prostore. Že v osnovi je imela vila veliko oken. Prvo nadstorpje je namenjeno bivalnim prostorom.

Mansarda omogoča ureditev dveh manjših sob in kopalnice ter izhod na večjo teraso. Ker se vila nahaja v predelu stanovanj, je okolica mirna. Hkrati pa je v bližini vsa potrebna infrastruktura in sprehajalne poti ob Ljubljanici. Špica je oddaljena cca. 500 m, peš se lahko sprehodite v staro mestno jedro.

Lastniku prostorov prirpada polovico vrta v velikosti 338 m2, kjer se lahko uredi parkiraje ali vrtiček. Zemljiškoknjižno je stanje urejeno, nepremičnina je prazna. Za obnovo so bili že izdelani načrti.

Nepremičnina nudi redko priložnost urediti si stanovanje v tem predelu Ljubljane.

Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke (lokacija parcele, lokacijska informacija, idejna zasnova), kakor tudi možnost posveta z arhitektom o možnostih gradnje. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali na mail: janez@coinhab.com


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Prule so ena najbolj zanimivih in iskanih lokacij v Ljubljani, saj nudijo visoko kvaliteto bivanja v neposredni bližini starega mestnega jedra.

ELITNA ARHITEKTURA

Vila je bila v osnovi zelo napredna in uporabna za prebivalce. Sedaj se lahko pri obnovi uporabijo novi materiali in znanje v soglasju s satrimi veščinami umestitve objekta v prostor.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI