prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Hiša v centru Ljubljane

V centru Ljubljane, na mirni slepi ulici je naprodaj manjša, sončna parcela s starejšo hišo in vrtom. Tloris hiše je 94 m2, uporabne površine pa 126 m2. Stavba ima tri etaže, klet, pritličje in mansardo. Na dvorišču je še pomožni objekt.

Lokacija

Prednost lokacije je bližina vseh ustanov in centra mesta, blizu je tudi UKC in staro mestno jedro. Zaradi velikosti parcele je možna adaptacija ali rekonstrukcija objekta v enakih gabaritih. Hiša je redno vzdrževana in vseljiva.
Nov objekt bo tržno zanimiv, tako za nakup za lastne potrebe, kakor tudi kot investicija za oddajanje.

Razporeditev

V pritličju so dnevni prostori, kuhinja in jedilnica ter dnevni wc. Prostori so prehodni, iz predsobe se vstopi v kuhinjo ter jedilnico in naprej v dnevno sobo. Iz predsobe vodijo stopnice v klet.
Nadstropje je urejeno v spalni del s spalnico, otroško sobo in kopalnico. Ogrevanje je na plinsko kombinirano peč, priklopljeno na mestni plin. V hiši je urejeno ločeno stanovanje kot garsonjera.

Pogoji nakupa

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke za naročilo preveritve parcele in idejne zasnove arhitektu glede možnosti adaptacije oz. rekonstrukcije. Prodajalec pogojuje prodajo z delitvijo stroškov prodaje; ob nakupu plača kupec dogovorjeno kupnino ter del skupne provizije in davek na promet nepremičnin.

Za dodatne informacije pokličite 040 692 660 ali pošljite mail: janez.coinhab.comSlike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik