priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2022

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


32

zahtevki

8

se zanima

3.988

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Dvostanovanjska hiša v Šentjakobu

Posredujemo pri prodaji dvostanovanjske hiše v Šentjakobu pri Ljubljani. Naprodaj je zadnja enota, dokončana na ključ.

Opis projekta

Zgrajena je dvostanovanjska hiša, ki ima klasičen videz in postavitev dvojčka, vsaka posamezna enota meri 147,55 m2 uporabne površine, pripada pa ji tudi cca. 240 m2 zemljišča in dva parkirna prostora. Objekt je zgrajen na ključ, v teku so zaključna dela in urejanje okolice.

Nosilne stene so klasično opečnate debeline 30 cm s horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Nad pritličjem in nadstropjem sta AB plošči. Ostrešje je leseno, streha je enokapna. Notranje stopnice so izvedene klasično, armiranobetonsko. Objekti so priključeni na vso infrastrukturo. Ogrevanje na mestni plin, vsaka enota ima samostojno ogrevanje.

Razporeditev

Pritličje obsega velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dnevni WC. V tem delu je urejena kurilnica s samostojno kombinirano etažno pečjo na plin, katera ogreva prostore in vodo. V kurilnici je urejen utility. Iz dnevnega prostora je izhod na vrt.

Nadstropje je prirejeno večjim družinam, na voljo so tri otroške sobe, dve manjši in večja soba z balkonom. V nadstropju je tudi kopalnica.

V mansardi sta spalnica in kopalnica ter izhod na dobrih 30 m2 veliko teraso.

Lega objektov

Objekti se nahajajo v Šentjakobu, urejenem in mirnem naselju že obstoječih in nekaj na novo nastajajočih objektov. Orientacija enote dvojčka je sever-jug. Dostop do objekta je urejen z lokalne ceste.

Lokacija omogoča hiter dostop na AC Ljubljana-Maribor ali Ljubljana-Koper, saj je priključek na avtocesto oddaljen le 1,5 km. Dostop do centra Ljubljane je možen z avtoceste ali pa preko lokalnih cest. V bližini je postajališče LPP.
V neposredni bližini je vrtec ter trgovina in pekarna.

Pogoji nakupa

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, prijava na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Kupec ob nakupu plača del skupnih stroškov prodaje. Za več informacij nas pokličite na tel.: 040 692 660 ali pošljite mail na: janez@coinhab.com

Cena ne vključuje 9,5% DDV.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik