prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
V osrčju Bežigrada v Ljubljani se nahaja ravna zazidljiva parcela obdana s stanovanjsko gradnjo, ki jo sestavljajo enostanovanjske in večstanovanjske stavbe.

Na parceli trenutno stoji starejša hiša. Prednost parcele je, da so tudi sosednje hiše za mesto dovolj oddaljene, tako da daje občutek prostornosti in možnost ureditve čudovitega vrta, ki je tukaj tudi nekoč bil.

Parcela je ravna, dobro osvetljena, z neposrednim dostopom na ulico. parcela je odmaknjena od glavne prometnice in od nje ločena z nekaj nizi stanovanjskih hiš, tako da ni direktno izpostavljena hrupu prometa.

Na parceli je mogoče zgraditi vila blok, kar predstavlja odlično priložnost za investitorje, ki želijo zgrajene stanovanjske enote hitro prodati. Gre za eno izmed redkih prostih parcel namenjenih gradnji stanovanj na eni izmed bolj zaželenih lokacij v Ljubljani.

Lega v središču Bežigrada omogoča bližino vseh potrebnih dejavnosti. V bližini parcele najdemo vrtec, raznovrstne izobraževalne ustanove, trgovino, banko, postajališče mestnega prometa, številne športne površine, urejene zelene površine in druge dejavnosti, ki jih ponuja središče prestolnice.

Od historičnega jedra Ljubljane je lokacija oddaljena cca. 2,5 km, kar pomeni, da boste do središča prestolnice potrebovali slabih 5 minut z avtomobilom.

Nakup priporočamo investitorju, ki ga zanima gradnja vila bloka na zaželeni lokaciji za bivanje v bližini središča Ljubljane in tudi posameznikom, ki jim je mikrolokacija ključna.

Za več informacij o nepremičnini nas kontaktirajte!

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Lega v osrčju stanovanjskega predela Bežigrada omogoča bližino vseh potrebnih dejavnosti, ki jih ponuja središče mesta Ljubljana

POVEZANOST Z MESTOM

Od historičnega jedra Ljubljane je lokacija oddaljena cca 2,5 km, kar pomeni, da boste do središča prestolnice potrebovali slabih 5 minut z avtomobilom in cca. 25 minut peš.

ZA DRUŽINE

Lokacija omogoča hiter dostop do vrtca, osnovne šole ter drugih izobraževalnih ustanov, raznolikih športnih ter zelenih površin in drugih dejavnosti, ki jih potrebuje sodobna urbana družina.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Plečnikov stadion
V bližini nepremičnine se nahaja znameniti Plečnikov Stadion in druge urejene športne površine.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba