nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 600 - 699 m2


2

se zanima

1.114

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
V osrčju Bežigrada v Ljubljani se nahaja ravna zazidljiva parcela obdana s stanovanjsko gradnjo, ki jo sestavljajo enostanovanske in večstanovanjske stavbe.

Na zemljišču trenutno stoji starejša hiša, na mestu katere je mogoče zgraditi vila blok, kar predstavlja odlično priložnost za investitorje, ki želijo zgrajene stanovanjske enote hitro prodati. Gre za eno izmed redkih prostih parcel namenjenih gradnji stanovanj na eni izmed bolj zaželjenih lokacij v mestu Ljubljana.

Lega v središču Bežigrada omogoča bližino vseh potrebnih dejavnosti. V bližini lokacije lahko najdemo vrtec, raznovrstne izobraževalne ustanove, trgovino, banko, postajališče mestnega prometa, številne športne površine, kulturne spomenike, urejene zelene površine in druge dejavnosti, ki jih ponuja središče prestolnice. Zemljišče je odmaknjeno od glavne prometnice in od nje ločeno z nekaj nizi stanovanjskih hiš, tako da ni direktno izpostavljeno hrupu prometa.

Od historičnega jedra Ljubljane je lokacija oddaljena cca 2,5 km, kar pomeni, da boste do središča prestolnice potrebovali slabih 5 minut z avtomobilom.

Nakup priporočamo investitorju, ki ga zanima gradnja vila bloka na zaželjeni lokaciji za bivanje v bližini središča Ljubljane.

Za več informacij o nepremičnini nas kontaktirajte!

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Lega v osrčju stanovanjskega predela Bežigrada omogoča bližino vseh potrebnih dejavnosti, ki jih ponuja središče mesta Ljubljana

POVEZANOST Z MESTOM

Od historičnega jedra Ljubljane je lokacija oddaljena cca 2,5 km, kar pomeni, da boste do središča prestolnice potrebovali slabih 5 minut z avtomobilom in cca. 25 minut peš.

ZA DRUŽINE

Lokacija omogoča hiter dostop do vrtca, osnovne šole ter drugih izobraževalnih ustanov, raznolikih športnih ter zelenih površin in drugih dejavnosti, ki jih potrebuje sodobna urbana družina.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Plečnikov stadion
V bližini nepremičnine se nahaja znameniti Plečnikov Stadion in druge urejene športne površine.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

7

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

23

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

15

PREBERI O GRADNJI
Gradbeni nadzor, nižji stroški gradnje

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

To, da je dober gradbeni nadzornik ključen za učinkovit potek gradnje, je bilo omenjeno že mnogokrat. Kljub temu pa še vedno veliko investitorjev v nj...

Kdaj je parcela, kljub temu da je zazidalna, lahko problematična?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Pogosto bodoči stanovalci kupijo parcelo takoj, ko je ta označena za zazidalno in ko jim je lokacija všeč. Tudi, če je parcela zazidalna, ni nujno da ...

Tipski načrt? Ne.

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Slovenci pogosto razmišljamo o uporabi tipskih arhitekturnih načrtov, seveda zato, da bi prihranili. Tipski načrt pa ima mnoge probleme, težko ga namr...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba