nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 700 - 799 m2


1

zahtevki

38

se zanima

2.670

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na zahodnem delu Ljubljane znotraj obvoznice, natančneje v Vrhovcih je na voljo večje zemljišče namenjeno enostanovanjski gradnji. V bližini parcele sta obvoznica in tehnološki park, lokacijo odlikuje lega v slepi ulici in dobra povezanost s centrom mesta Ljubljana.

Na zemljišču trenutno stoji stara hiša, neprimerna za bivanje, ki jo je mogoče porušiti in na njenem mestu zgraditi novogradnjo. Starejša hiša na parceli je lahko za investitorja tudi priložnost, saj se neto površina starega objekta upošteva pri obračunu komunalnega prispevka za novogradnjo. Na lokaciji je smiselno zgraditi vrstne hiše ali dvostanovanjski dvojček, za individualnega investitorja pa tudi samostojno hišo.

Lokacija je od centra Ljubljane oddaljena le cca. 5 km, kar pomeni, da vas od centra loči le 10 minut vožnje z avtomobilom, odlično povezavo s centrom in okolico pa nudi tudi javni mestni promet. V bližini nepremičnine so tudi vse dejavnosti potrebne za brezskrbno življenje kot je vrtec, osnovna šola, trgovina in kvalitetne zelene površine. Dodatno mobilnost omogoča tudi bližina obvoznice, v bližini parcele pa leži tudi Tehnološki park.

Nakup nepremičnine svetujemo investitorju, ki načrtuje gradnjo vrstnih hiš ali dvostanovanjskega dvojčka na obrobju Vrhovcev. Nakup je primeren tudi za družino, ki si želi na parceli postaviti individualno hišo.

Za več informacij o nepremičnini in o ceni nepremičnine nas kontaktirajte!

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

POVEZANOST Z MESTOM

Urejen javni mestni promet in bližina obvoznice omogočata odlično povezanost z mestom in njegovo okolico.

MIRNO NASELJE

Parcela se nahaja ob slepi ulici, kar pomeni, da gre za mirno območje, na katerem so mimoidoči le stanovalci okoliških hiš.

ZA DRUŽINE

Blizu lokacije je vsa javna infrastruktura, potrebna za udobno družinsko življenje. V manj kot 10 minutah, lahko peš dostopate do osnovne šole, vrtca in trgovine.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik