nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


20

se zanima

765

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Investirajte v stavbno zemljišče v enem najlepših delov Ljubljane

• Stavbno zemljišče leži v Rožni dolini, ki velja za eno najbolj privlačnih in priljubljenih stanovanjskih predelov Ljubljane. Lokacijo odlikuje odlična komunalna infrastruktura in prometna povezanost. Dostopna je z javnim prometom, locirana blizu obvoznice in avtoceste, strogi center mesta je v bližini.
• Rožno dolino odlikujejo številne možnosti za pobeg v naravo: ljubljanski živalski vrt, park Tivoli, Rožnik in Mostec ter mnoge sprehajalne in kolesarske poti.

Možnost izgradnje novega doma

Namenska raba zemljišča je opredeljena za gradnjo individualne hiše kot rekonstrukcija obstoječega objekta. Sedaj je na parceli ruševina, stavba je bila zgrajena pred letom 1967. Za objekt ne obstaja gradbeno dovoljenje, razpolaga pa se z orto posnetkom obstoječe stavbe, gradbeno dovoljenje se pridobi na podlagi zakona.. Predvidena je zidava eno ali dvostanovanjske hiše, prilagojene velikosti zemljišča, P+M do višine 10 m.

Kljub trenutnim razmeram delamo nemoteno, na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke ( lokacija parcele, lokacijska informacija). Vse lahko opravite iz vašega doma. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

V procesu nakupa vam nudimo vso strokovno podporo, pripravimo prodajno pogodbo in vas spremljamo do primopredaje nepremičnine. Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali na mail: janez@coinhab.com


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI