nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 10000+ m2


2

se zanima

1.442

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na izjemni lokaciji v centru Maribora je na prodaj večje zemljišče za stanovanjsko sosesko. Lokacija leži na robu centra mesta in je obdana z zelenjem, naravo na eni strani, po drugi pa je hitro dostopna iz centra mesta, tako peš, kot tudi z mestnim avtobusom.

V okolici lokacije leži vsa pomembna javna infrastruktura, kot na primer osnovna šola, ta je od lokacije oddaljena cca 500 m, vrtec, ki leži 700 m stran, fakultete, banka, pošta, ne daleč stran od lokacije pa je tudi trgovina z živili, približno 300 m stran. Center Maribora je iz nepremičnine dostopen peš v cca pol ure, z avtomobilom pa le v nekaj minutah.

Na zemljišču je možno graditi novogradnjo, tako vrstne hiše, kot tudi stanovanja v stanovanjskem bloku. Odkupiti je možno del zemljišča za gradnjo določene tipologije ali celotno zemljišče. Več podrobnosti po dogovoru, ogledati si je možno tudi že narejen projekt za stanovanjsko sosesko.

Prednost izjemne nepremičnine je, da je obdana z naravo, ki je tik ob zemljišču in nudi premnoge popoldanske sprehode, bližina centra in bližina Drave, ki prav tako nudi možnosti popoldanske rekreacije in lepe poglede.

Zadnja prosta lokacija v centru Maribora za gradnjo stanovanjske soseske je primerna tako za kratkoročno, kot tudi dolgoročno investicijo.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Lokacija zemljišča za gradnjo stanovanjske soseske leži le cca 2,5 km stran od centra Maribora, hkrati pa je tik ob naravi in le streljej stran od sprehajalnih poti ob Dravi.

V NARAVI

Bodoče nepremičnine se bodo nahajale na robu centra po eni strani in v naravi po drugi, bodoči stanovalci bodo lahko uživali v premnogih sprehodih bližnjega zelenja in narave.

SONČNA LOKACIJA

Dobra, južna lega nepremičnine omogoča zadostno osončenje, ki bo bodočim stanovalcem nudila prijetno bivanje tako v novogradnjah, kot tudi zunaj njih.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina centra in Drave
Izjemna lokacija zemljišča omogoča izgradnjo stanovanjske soseske tik ob centru Maribora in Drave. Nepremičnina nudi izjemne poglede in sprehode v naravo, zelenje ter ob reki, v le nekaj minutah. Južna lega zemljišča omogoča visoko količino osončenosti in prijetno zunanje bivanje.
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba