nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 400 - 499 m2


2

zahtevki

7

se zanima

1.446

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na eni izmed najbolj zaželjenih lokacih za bivanje v Trnovem, je na voljo starejša staromeščanska vila. Lokacija lepo in kakovostno grajene vile omogoča meščansko življenje najvišje kakovosti.

Trenutno staromeščansko hišo je mogoče obnoviti, zaradi lokacije v samem centru mesta pa je smiselna tudi rušitev in gradnja nove stanovanjske enote. Na parceli je mogoče zgraditi eno ali dvostanovanjsko hišo. Zaradi odlične lokacije priporočamo nadstandardno gradnjo.

Parcela s hišo je od središča Ljubljane oddaljena le slabih 900 m, kar pomeni, da vas od centra loči le kratek sprehod. Odlično povezavo s centrom in okolico Ljubljane nudi tudi javni mestni promet. V okolici nepremičnine se nahajajo vrtec, osnovna šola, trgovina, zdravnik, mestni promet, športne površine in sprehajalne. V bližini lokacije se nahaja tudi dom starejših občanov in druge dejavnosti potrebne za vrhunsko mestno bivanje.

Nakup nepremičnine svetujemo kupcem, ki znajo ceniti meščansko življenje v središču glavnega mesta. Nepremičnina je sedaj zasedena, na voljo bo predvidoma v letu 2025.

Za več informacij o nepremičnini nas kontaktirajte!

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Zemljišče se nahaja na eni izmed najbolj zaželjenih lokacij za bivanje v Ljubljani, v Trnovem. Lokacijo odlikuje lega v neposredni bližini mestnega središča, kjer so na voljo vse dejavnosti za meščansko življenje na najvišjem nivoju.

MIRNO NASELJE

Parcela leži v mirnem naselju staromeščanskih vil in elitnih novejših stanovanjskih hiš. Mimo lokacije vodi interna cesta, ki napaja le okoliške stanovanjske objekte.

ZA DRUŽINE

V bližini se nahaja več opcij vrtcev in osnovnih šol. Blizu je tudi dom starostnikov, kar omogoča redne obiske ostarelih družninskih članov ali asistenco osebja doma za ostarele na domu.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik