INFORMACIJA O GRADNJI V PRIHODNOSTI: MOŽNOST VSELITVE V PROJEKT MED 2018 - 2021

nepremičninski informator

Cena bo znana kmalu

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2020

VELIKOST PARCELE 10000+ m2


62

se zanima

3.616

ogledov

Možna tipologija
tipologija:

stanovanje

Površina parcele
parcela:

10000+ m2

Predvideno leto izgradnje
leto izgradnje:

2020

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na izjemni lokaciji v Rožni dolini v Ljubljani, tik ob Večni poti, je načrtovan projekt 6 vila blokov. Lokacija je le nekaj minut oddaljena od priljubljenega sprehajališča Rožnik in nekaj minut od živalskega vrta.
Lokacija je primerna tako za družinsko življenje, saj je blizu vrtec, 600 m in osnovna šola, 1000 m, kot tudi za pare, ki imajo radi bližino narave. Nepremičnina je od centra Ljubljane oddaljena 1,5 km, oziroma peš cca 15 min. Tik ob lokaciji se nahaja avtobusno postajališče linije 18, ki vozi do centra Ljubljane.

Urbanistična zasnova stanovanjske soseske ne bo imela maksimalne gostote. Elegantni vila bloki bodo umeščeni v zelenje, tako bodo stanovanja imela lepe poglede, stran od bližnje ceste. Dobra arhitektura soseske prepoznavnega arhitekturnega biroja, dobra umestitev vila blokov v zelenje in izjemna lokacija, bodo pozitivno zaznamovali stanovanjsko sosesko. Posebnost nadstrandarnih stanovanjskih enot bo v možnosti prilagoditve posamezniku.

Izjemna nepremičnina na izjemni lokaciji bo primerna za bolj zahtevne stranke, ki želijo po eni strani neposredno bližino prestolnice, po drugi strani pa možnost hitrega oddiha v naravi.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

NADSTANDARDNA GRADNJA

Elitno sosesko manjših vila blokov odlikuje nadstandardna gradnja, dobra arhitektura, uporaba boljših materialov, dobri tlorisi, ipd.

V NARAVI

Novoizgrajeni objekti bodo locirani praktično v naravi, saj bo te obkrožalo zelenje, le nekaj metrov stran od lokacije pa se začne gozd priljubljenega sprehajališča Rožnik.

MIRNO NASELJE

Nov stanovanjski kompleks je lociran na robu mirnega naselja Rožne doline, blizu narave in gozda. Lokacijo odlikuje mir, zelenje in hiter dostop do centra mesta.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina priljubljenega sprehajališča Rožnik
Novoizgrajeni objekti bodo locirani praktično v naravi, saj bo te obkrožalo zelenje, le nekaj metrov stran od lokacije pa se začne gozd priljubljenega sprehajališča Rožnik. Iz stanovanj bodo pogledi usmerjeni v zelenje, za vse, ki uživate v naravi, pa bo omogočen hiter dostop do bližnjega sprehajališča.
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba