INFORMACIJA O GRADNJI V PRIHODNOSTI: MOŽNOST VSELITVE V PROJEKT MED 2018 - 2021

nepremičninski informator

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2020

VELIKOST PARCELE 6000 - 6499 m2


1

zahtevki

20

se zanima

873

ogledov

Možna tipologija
tipologija:

stanovanje

Površina parcele
parcela:

6000 - 6499 m2

Predvideno leto izgradnje
leto izgradnje:

2020

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na dobri lokaciji v Spodnji Šiški leži parcela na kateri se bo gradil večstanovanjski blok. Nepremičnina se nahaja v relativni bližini Celovške ceste v Ljubljani. Lokacija je blizu avtobusne postaje linije 1, 3, 5, 7, blizu se nahaja tudi trgovina, osnovna šola je oddaljena nekaj 100 m, nedaleč stran pa je tudi vrtec. Lokacija omogoča tudi dostopnost ostale javne infrastrukture, kot npr. Kino, Uporavna enota, banka, pošta, ipd.

Iz lokacije je možno hitro dostopati tako do centra Ljubljane, ki je oddaljen le nekaj km, dostopen tako z avtobusom, kot tudi z avtomobilom ali kolesom, hitro pa je mogoče dostopati tudi do Bežigrada.

Na lokaciji bo stal večstanovanjski objekt, v katerem bodo raznolika stanovanja, primerna tako za družine, kot tudi pare in posameznike.

Nepremičnina, parcela za blok v Šiški je tako hitro dostopna iz centra mesta, blizu je Šišenski hrib, ki omogoča premnoge sprehode v naravi in vse javna infrastruktura.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

POVEZANOST Z MESTOM

Lokacija je dobro povezana s centro mesta Ljubljane, saj leži ta v neposredni bližini Celovške ceste, od koder vozi avtobus mestnega prometa.

ZA DRUŽINE

Stanovanja v bloku v Šiški so primerna tako za družine, kot tudi za posameznike in pare, saj so različni velikosti in tlorisnih razporeditev.

NADSTANDARDNA GRADNJA

Večstanovanjski objekt bo izgrajen iz dobrih materialov, stanovanja bodo imela sodobno, odprto razporeditev, k nadstandardnem pridihu pa bo doprinesla tudi posena arhitektura.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Nepremičnina v Šiški
Načrtovana novogradnja leži na območju Spodnje Šiške, v priljubljenem naselju enodružinskih hiš. Le nekaj korakov stran od lokacije je avtobusno postajališče, Celovška cesta, javna infrastruktura, kot npr osnovna šola, vrtec, ipd. Nepremičnina se nahaja tudi v neposredni bližini cerkve sv. Frančiška Asiškega.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebna