prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
V samem središču Šentvida nad Ljubljano prodamo ravno, sončno in pravokotno zazidljivo zemljišče, primerno za investitorja, ki želi graditi objekte za trg ali individualno stranko, ki ob stanovanjski hiši želi večji kos zemljišča. Podolgovata oblika zemljišča je popolna za pozidavo z vrstnimi hišami. Za zemljišče je pripravljena idejna zasnova za osem sodobno zasnovanih vrstnih hiš, na zemljišče pa je možno umestiti tudi 3 enostanovanjske ali dvostanovanjske dvojčke, ter 4 eno ali dvostanovanjske hiše.

Lokacija nudi odlične pogoje za bivanje, saj so v neposredni bližini vse javne dejavnosti potrebne za sodobno življenje, kot so osnovna šola in drugi izobraževalni zavodi, vrtec, trgovina ter številne športne površine. Središče Ljubljane je od zemljišča oddaljeno 5,5 km, kar pomeni da boste z avtomobilom do centra prispeli v dobrih 10 minutah. Dobro povezavo s središčem nudi tudi javni mestni promet.

S pravilno arhitekturno zasnovo prodajno zanimivih objektov, je zemljišče odlična priložnost za investitorja, ki želi investirati v srednje veliko stanovanjsko sosesko. Zaradi dobre lokacije in oblike parcele, ki omogoča optimalen izkoristek zemljišča, parcela predstavlja odlično priložnost za investicijo.

Pokličite nas za podrobne informacije o zemljišču, idejno zasnovo si lahko ogledate na povezavi: https://youtu.be/JGcRmjPyp_o

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

ZA DRUŽINE

V neposredni bližini zemljišča se nahajajo vrtec, šola in razne športne dejavnosti, kar je ustrezno za udobno družinsko življenje.

POVEZANOST Z MESTOM

Center mesta Ljubljane je oddaljen 5,5 km. Dobro povezavo s centrom in okolico omogoča javni mestni promet.

ZA VSAK ŽEP

Zaradi oblike zemljišča, ki omogoča optimalno pozidavo, se lahko z dobro arhitekturno zasnovo omogoči več enot na površino, kar rezultira v nižji ceni na enoto.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI