prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Parcela za stanovanjsko gradnjo Šentvid

V samem središču Šentvida nad Ljubljano prodajamo več gradbenih parcel za individualno gradnjo. Posamezna parcela bo pravokotne oblike, popolna za pozidavo za enostanovanjsko hišo ali dvojček. Trenutno na zemljišču pripravljamo delitev na ustrezne parcele, kar bo izvedeno glede na interes strank. Idejne zasnove delitve parcele so narejene za štiri posamezne hiše, za tri hiše in dvojček ter za dve hiši in dva dvojčka.

Po zbranih ponudbah za vse parcele se bo na prvotni parceli odmerila dovozna pot, kar je pogoj za pridobitev gradbenega dovoljenja. Vsak kupec bo solastnik poti, pot je všteta v ceno parcele. Oglas je informativne narave. Naročnik si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega ponudnika, če ne bo interesa za nakup vseh parcel. Parcela je naprodaj tudi kot celota, za gradnjo je izdelanih več idejnih zasnov.

Lokacija nudi odlične pogoje za bivanje, saj so v neposredni bližini vse javne dejavnosti potrebne za sodobno življenje, kot so osnovna šola in drugi izobraževalni zavodi, vrtec, trgovina ter številne športne površine. Središče Ljubljane je od zemljišča oddaljeno 5,5 km, kar pomeni da boste z avtomobilom do centra prispeli v dobrih 10 minutah. Dobro povezo s središčem nudi tudi javni mestni promet.

Dobra lokacija in oblika parcele omogoča optimalen izkoristek zemljišča, parcela predstavlja tudi odlično priložnost za investicijo. Kupcu po ponudbi nudimo tudi pripravo celotne projektne dokumentacije za gradnjo objektov, pridobitev gradbenega dovoljenja in nadzor gradnje.

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost ogleda nepremičnine ter posvet z arhitektom o možnostih gradnje. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660.

Slike parcele/projekta so simbolične.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

SONČNA LOKACIJA

Hiše bodo stale na ravni, sončni parceli. V neposredni okolici ni višjih stavb, ki bi delale senco.

POVEZANOST Z MESTOM

lokacija je dorbo povezana z mestom z mestnim avtobusom LPP, v bližini je železniška postaja. Pra tako je blizu izvoz na AC v smeri Koper in Kranj.

DOKONČANJE PO MERI

Hiše bodo individualne, po željah kupcev, v okviru dovoljene gradnje.

ZA DRUŽINE

Priložnost, da vaša družina zaživi v lastni hiši.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI