priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 1500 - 1599 m2


11

zahtevki

4

se zanima

447

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Projekt osem stanovanj v Podutiku

Na eni izmed bolj zaželenih lokacij v Ljubljani, v središču Podutika, je predvidena novogradnja dveh dvostanovanjskih dvojčkov, v katerih bo na voljo 8 stanovanjskih enot. Nova objekta bosta etažnosti K+P+1+T z intimnimi atriji v pritličju in velikimi prostornimi terasami na strehi.
Atriji in terase so orientirane na jugozahodno stran, s čudovitimi pogledi v naravo.

Lokacija

Lokacija projekta je v neposredni bližini narave kar stanovalcem omogoča hiter pobeg v naravo, kjer se lahko sprostijo in oddahnejo od hitrega tempa življenja. Hkrati pa se v bližini objekt nahaja vsa potrebna infrastruktura, Podutik ima neposreden izvoz in uvoz na severno obvoznico.


Objekta

Moderno zasnovana objekta bosta imela na severovzhodni strani fasado izvedeno s fasadnimi oblogami na jugozahodni strani pa tankoslojno fasado. Stanovanja se bodo ogrevala s toplotno črpalko preko talnega gretja. V stanovanjih je predvidena centralna rekuperacija kar še izboljša bivalno ugodje.

Objekte odlikuje zelo nizka poraba energije zaradi kvalitetne toplotne izolacije in orientacije bivalnih prostorov na način ki omogoča maksimalne dobitke sončne energije. Stanovanja bodo opremljena s sistemom pametnih inštalacij v katerega bodo povezani različni elementi, ki v stanovanju poskrbijo za varnost, udobje in varčevanje. Možno jih bo upravljati preko aplikacije na telefonu. Vse to pripomore k manjšemu vplivu na okolje in posledično zniža stroške ogrevanja.

Stanovanjem v pritličju pripada zelen atrij, stanovanjem v nadstropju pa velika bivalna terasa z odprtimi pogledi. Nova objekta se lahko pohvalita s sodobno arhitekturno zasnovo ter funkcionalnimi in premišljenimi tlorisi. Oblikov¬no objekt sledi smernicam sodobne gradnje ob enem pa povzema tipične značilnosti obstoječe karejske gradnje, v kateri je predviden.

Vsaka polovica dvojčka ima predvideni dve stanovanjski enoti, ki sta dostopni preko skupnega glavnega vhoda na nivoju pritličja ter kletne etaže z garažami. V vsako stanovanje se dostopa preko stopnišča ali z dvigalom, ki stanovalca popelje iz kletne etaže naravnost v stanovanje.

Kompaktni tlorisi omogočajo individualizirano bivanje večjih ali manjših družin. Konstrukcijska zasnova objekta omogoča fleksibilnost tlorisov, ki so zasnovani z minimalno količino nosilnih sten. Posledično je možno spalni del popolnoma prilagoditi željam kupcev, tako za družino z otroci kot za par. S tem dosežemo vrhunsko udobje in kvaliteto bivanja, ki sta najpomembnejši pri odločitvi za nakup stanovanja.

Pogoji nakupa

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, premium uporabnik za opravljene storitve plača del stroškov posredovanja. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Vabljeni na ogled, za dodatne informacije pokličite 040 692 660 ali pošljite mail: janez@coinhab.comSlike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik