priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2021

VELIKOST PARCELE 2500 - 2749 m2

VELIKOST ENOTE BRUTO 236 m2
VELIKOST ENOTE NETO 126 m2


85

zahtevki

20

se zanima

21.819

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na obrobju Ljubljane v zelenem okolju, natančneje v Spodnjih Gameljnah, je na voljo še 1 stanovanje v večstanovanjskem objektu. Stanovanja ležijo v mirnem okolju na robu urbanega tkiva s pogledom na zelen, nezazidljiv travnik.

V objektih je prosto samo še eno stanovanje velikosti 126 m2, zasnovano izjemno sodobno, visokokakovostna gradnja, pasivna in grajena iz skeletne lesene gradnje in tako primerni tudi za bolj zahtevne stranke. V vsakem objektu so 4 stanovanja, ki so vsa zasnovana v dveh etažah.

Stanovanja tipa F1 in E1 so zasnovana v pritličju in v 1.nadstropju: v pritličju se nahajajo bivalni prostori (dnevna soba, jedilnica, kuhinja), predprostor, utility, wc, spalnica in kopalnica, v nadstropju pa dve otroški sobi z izhodom na ložo in kopalnica. Na voljo sta še dve enoti.

Drug tip stanovanja E2 je zasnovan malo drugače, v 1.nadstropju ležijo otroške sobe in kopalnica, utility, v 2. nadstropju oz. terasni etaži pa bivalni prostori (dnevna soba, jedilnica, kuhinja), spalnica, kopalnica in garderoba. Na voljo je še ena enota.

ZUNANJE POVRŠINE:
Stanovanjem tipa F1 pripada terasa cca. 23m2, do katere dostopamo direktno iz bivalnih prostorov. Otroške sobe imajo izhod na ložo.
Stanovanjem tipa E2 pripadata 2 terasi. Prva se nahaja z direktnim izhodom iz bivalnega dela (velikosti cca.34m2), druga pa se nahaja na strehi objekta (velikosti cca. 55m2).

Stanovanje odlikujejo tudi nizki stroški ogrevanja prostorov in vode. Objekt je energetskega razreda A1. Za ogrevanje prostorov in gretje sanitarne vode se bo uporabljala termalna voda, letni stroški ogrevanja enote so ocenjeni na 240 eur.

V objektih so dvigala, ki povezujejo kletno etažo, kjer so parkirišča in shrambe, s stanovanji. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirišči v kletni etaži + dodatno parkirišče na prostem.

Za namen večjega udobja, varnosti in večje energetske učinkovitosti je v vsakem stanovanju nameščena pametna instalacija - sistem pametnega doma ENTIAliving, ki omogoča avtomatsko upravljanje razsvetljave, senčil in ogrevanja preko pametnih telefonov, tablic in osebnih računalnikov. V prostorih bo obilje svetlobe, saj bodo vgrajena okna do tal. Posebno pozornost je bila posvečena zvočni izolaciji. Že tako mirna okolica sedaj ne bo motila niti najobčutljivejše.

Posebnost nepremičnine je tudi bogata fasadna obloga, na objektih sta dve različni fasadni oblogi, lesena, ki je iz sibirskega macesna, in pločevinasta obloga.

Objekti so locirani na dobri mikrolokaciji, saj je iz stanovanj pogled direktno v zelenje, hkrati pa so stanovanjske enote hitro dostopne iz centra Ljubljane, do tja je 8 km. V relativni bližini je tudi vsa ostala infrastruktura, bližnji vrtec je stran 400m, do šole pa je 2,5km. Bližnja trgovina je oddaljena 1km. Gameljne so povezane tudi z mestnim potniškim prometom - do postajališča je par minut hoje. Avtobus vas pripelje v center Ljubljane.

PRIKAZANE 3D VIZUALIZACIJE ODRAŽAJO BODOČE REALNO STANJE PROJEKTA.

Pogoji prodaje

Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost posveta z arhitektom glede notranje ureditve. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

V procesu nakupa vam nudimo vso strokovno podporo in vas spremljamo do primopredaje nepremičnine.

Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali na mail: janez@coinhab.com

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

NADSTANDARDNA GRADNJA

Stanovanjski objekti so zasnovani nadstandardno, sodobne arhitekture, pasivno, iz naravnih, dobrih materialov, vgrajeno je kvalitetno stavbno pohištvo.

ZA DRUŽINE

Objekti so zasnovani tako, da lahko v stanovanjih prebivajo tako družine, kot tudi pari ali posamezniki. Stanovanja vsebujejo veliko zunanjih površin in so blizu narave. Prav tako je relativno blizu osnovna šola in avtobusna postaja.

IZJEMNA LOKACIJA

Nepremičnina je locirana na mirni lokaciji, s sončno lego, z odprtim pogledom v zelenje. Za vse, ki jim je bližina zelenih površin pomembna.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

POGLED V ZELENJE
Manjša stanovanjska soseska 12 stanovanj leži tik ob zelenju, na robu zazidljivega. Iz stanovanj vam bo omogočen pogled v zelenje, proti travnikom in manjšem gozdičku. Okoliško zelenje prav tako nudi možnosti za popoldanske sprehode in rekreacijo v naravi.
PRIKAZ PROJEKTA
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba