priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2020

VELIKOST PARCELE 2500 - 2749 m2

VELIKOST ENOTE BRUTO 236 m2
VELIKOST ENOTE NETO 119 m2


43

zahtevki

12

se zanima

9.678

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na obrobju Ljubljane v zelenem okolju, natančneje v Spodnjih Gameljnah, je na voljo 12 stanovanj. Stanovanja ležijo v mirnem okolju na robu urbanega tkiva s pogledom na zelen, nezazidljiv travnik.

3 objekti, v katerih je 12 stanovanj, so zasnovani izjemno sodobno, so visokokakovostni, pasivni in grajeni iz skeletne lesene gradnje in tako primerni tudi za bolj zahtevne stranke. V vsakem objektu so 4 stanovanja, ki so vsa zasnovana v dveh etažah.

Stanovanje tipa A1 je zasnovano v pritličju in v 1.nadstropju: v pritličju se nahajajo bivalni prostori (dnevna soba, jedilnica, kuhinja), predprostor, utility, wc, spalnica in kopalnica, v nadstropju pa dve otroški sobi z izhodom na ložo in kopalnica.

Drug tip stanovanja A2 je zasnovan malo drugače, v 1.nadstropju ležijo otroške sobe in kopalnica, utility, v 2. nadstropju oz. terasni etaži pa bivalni prostori (dnevna soba, jedilnica, kuhinja), spalnica, kopalnica in garderoba.

ZUNANJE POVRŠINE:
Stanovanjem tipa A1 pripada terasa cca. 23m2, do katere dostopamo direktno iz bivalnih prostorov ter atrij v velikosti cca. 200m2. Otroške sobe imajo izhod na ložo.
Stanovanjem tipa A2 pripadata 2 terasi. Prva se nahaja z direktnim izhodom iz bivalnega dela (velikosti cca.34m2), druga pa se nahaja na strehi objekta (velikosti cca. 55m2).

Pritlični dupleks A1
Neto površina - 104,84 m2
Terasa - 23,50 m2
Loža - 4,57 m2
Atrij - cca. 200m2
Shramba v kleti - 24,35 m2
CENA: 395.000,00 EUR

Terasni dupleks A2
Neto površina - 119,95 m2
Terasa 1 - 34,24 m2
Terasa 1 - 56,55 m2
Shramba v kleti - 25,72 m2
CENA: 395.000,00 EUR

Terasni dupleks 2
Neto površina - 113,52 m2
Obe terasi skupaj - 99,15 m2
Shramba v kleti
CENA: 395.000,00 EUR

Stanovanje odlikujejo tudi nizki stroški ogrevanja prostorov in vode. Objekt bo energetskega razreda A1.

V objektih so dvigala, ki povezujejo kletno etažo, kjer so parkirišča in shrambe, s stanovanji. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirišči v kletni etaži + dodatno parkirišče na prostem.

Za namen večjega udobja, varnosti in večje energetske učinkovitosti je v vsakem stanovanju nameščena pametna instalacija - sistem pametnega doma ENTIAliving, ki omogoča avtomatsko upravljanje razsvetljave, senčil in ogrevanja preko pametnih telefonov, tablic in osebnih računalnikov.

Posebnost nepremičnine je tudi bogata fasadna obloga, na objektih sta dve različni fasadni oblogi, lesena, ki je iz sibirskega macesna, in pločevinasta obloga.

Objekti so locirani na dobri mikrolokaciji, saj je iz stanovanj pogled direktno v zelenje, hkrati pa so stanovanjske enote hitro dostopne iz centra Ljubljane, do tja je 8 km. V relativni bližini je tudi vsa ostala infrastruktura, bližnji vrtec je stran 400m, do šole pa je 2,5km. Bližnja trgovina je oddaljena 1km. Gameljne so povezane tudi z mestnim potniškim prometom - do postajališča je par minut hoje. Avtobus vas pripelje v center Ljubljane.

PRIKAZANE 3D VIZUALIZACIJE ODRAŽAJO BODOČE REALNO STANJE PROJEKTA.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

NADSTANDARDNA GRADNJA

Stanovanjski objekti so zasnovani nadstandardno, sodobne arhitekture, pasivno, iz naravnih, dobrih materialov, vgrajeno je kvalitetno stavbno pohištvo.

ZA DRUŽINE

Objekti so zasnovani tako, da lahko v stanovanjih prebivajo tako družine, kot tudi pari ali posamezniki. Stanovanja vsebujejo veliko zunanjih površin in so blizu narave. Prav tako je relativno blizu osnovna šola in avtobusna postaja.

IZJEMNA LOKACIJA

Nepremičnina je locirana na mirni lokaciji, s sončno lego, z odprtim pogledom v zelenje. Za vse, ki jim je bližina zelenih površin pomembna.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

POGLED V ZELENJE
Manjša stanovanjska soseska 12 stanovanj leži tik ob zelenju, na robu zazidljivega. Iz stanovanj vam bo omogočen pogled v zelenje, proti travnikom in manjšem gozdičku. Okoliško zelenje prav tako nudi možnosti za popoldanske sprehode in rekreacijo v naravi.
PRIKAZ PROJEKTA
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

11

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

27

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

16

PREBERI O GRADNJI
Zazidljiva parcela, ravna ali na hribu?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Ko se odločamo za nakup parcele velja predispozicija, da moramo graditi na ravni parceli. Grdnja na ravni parceli je res lažja, vendar gradnja na parc...

Kompaktna ali artikulirana hiša?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Na obliko objekta vpliva tako prostorski kontakst, kot tudi želje bodočega stanovalca.

Moderne hiše, razgibana ali pravilna oblika?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Prva stvar, ki vpliva na obliko stanovanjskega objekta je okolje. Hiša se mora oblikovno vklapljati v naselje, v katerega je postavljena. Zelo pomembn...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba