priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO2018

VELIKOST PARCELE 900 - 999 m2

VELIKOST ENOTE BRUTO
VELIKOST ENOTE NETO 205 m2


164

zahtevki

43

se zanima

20.454

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
V Šiški, natančneje v predelu Vižmarje leži zemljišče, veliko 954 m2, na katerem sta zgrajeni dve dvostanovanjski hiši. Na voljo je še eno stanovanje v enem izmed objektov, v velikosti 204,6 m2. Stanovanje se prodaja v 3. podaljšani gradbeni fazi, zunaj dokončan objekt. Cena na stanovanje znaša 255.000,00 EUR + DDV.

Lokacija je relativno hitro dostopna iz centra Ljubljane po Celovški cesti. V neposredni bližini parcele je tudi avtobusno postajališče mestnega prometa, ki je oddaljen le cca 100 m. Zraven objektov se nahaja vsa potrebna infrastruktura, s hitrim dostopom do avtocestne obvoznice. Nepremičnine je primerna tudi za družine, saj je tako šola, kot tudi vrtec od lokacije oddaljen cca 800 m.

Nepremičnina se razprostira čez 4 etaže, v kleti je garaža za avtomobile, v pritličju so bivalni prostori, ki imajo dostop do lastnega vrta, v 1. nadstropju so spalni prostori, v 2. nadstropju pa si je možno urediti penthouse, npr. glavno spalnico ali pa fitnes in spa. Ker se objekti prodajajo v 3. podaljšani fazi, jih je možno dokončati po svoji meri, možna je tudi drugačna razporeditev prostorov.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

DOKONČANJE PO MERI

Stanovanja se prodajajo v 3. podaljšani gradbeni fazi, tako jih je možno dokončati na način, da ustrezajo vašemu načino življenja.

POVEZANOST Z MESTOM

Kljub temu, da je lokacija objekta zunaj ljubljanskega obroča, je ta dobro povezana s centrom mesta, saj je postaja mestnega avtobusa le cca 100 m stran.

ZA DRUŽINE

Nepremičnine imajo več nadstropij, večjo kvadraturo in več prostorov, tako so primerne tudi za veččlanske družine, npr. s po 3 otroci.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Pogled na Šmarno goro
Iz velikega stanovanja v dvostanovanjski hiši boste hitro dostopali do centra mesta Ljubljana, v le cca 13 minutah, obenem pa boste imeli le 5 minut do vznožja Šmarne gore. Iz parcele dveh dvostanovanjskih hiš je tudi pogled proti priljubljeni rekreativni destinaciji, Šmarni gori.
PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PARCELE
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba