priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO2018

VELIKOST PARCELE 900 - 999 m2

VELIKOST ENOTE BRUTO
VELIKOST ENOTE NETO 205 m2


60

zahtevki

22

se zanima

8.622

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
V Šiški, natančneje v predelu Vižmarje leži zemljišče, veliko 954 m2, na katerem sta zgrajeni dve dvostanovanjski hiši. Na voljo je še eno stanovanje v enem izmed objektov, v velikosti 204,6 m2. Stanovanje se prodaja v 3. podaljšani gradbeni fazi, zunaj dokončan objekt. Cena na stanovanje znaša 255.000,00 EUR + DDV.

Lokacija je relativno hitro dostopna iz centra Ljubljane po Celovški cesti. V neposredni bližini parcele je tudi avtobusno postajališče mestnega prometa, ki je oddaljen le cca 100 m. Zraven objektov se nahaja vsa potrebna infrastruktura, s hitrim dostopom do avtocestne obvoznice. Nepremičnine je primerna tudi za družine, saj je tako šola, kot tudi vrtec od lokacije oddaljen cca 800 m.

Nepremičnina se razprostira čez 4 etaže, v kleti je garaža za avtomobile, v pritličju so bivalni prostori, ki imajo dostop do lastnega vrta, v 1. nadstropju so spalni prostori, v 2. nadstropju pa si je možno urediti penthouse, npr. glavno spalnico ali pa fitnes in spa. Ker se objekti prodajajo v 3. podaljšani fazi, jih je možno dokončati po svoji meri, možna je tudi drugačna razporeditev prostorov.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

DOKONČANJE PO MERI

Stanovanja se prodajajo v 3. podaljšani gradbeni fazi, tako jih je možno dokončati na način, da ustrezajo vašemu načino življenja.

POVEZANOST Z MESTOM

Kljub temu, da je lokacija objekta zunaj ljubljanskega obroča, je ta dobro povezana s centrom mesta, saj je postaja mestnega avtobusa le cca 100 m stran.

ZA DRUŽINE

Nepremičnine imajo več nadstropij, večjo kvadraturo in več prostorov, tako so primerne tudi za veččlanske družine, npr. s po 3 otroci.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Pogled na Šmarno goro
Iz velikega stanovanja v dvostanovanjski hiši boste hitro dostopali do centra mesta Ljubljana, v le cca 13 minutah, obenem pa boste imeli le 5 minut do vznožja Šmarne gore. Iz parcele dveh dvostanovanjskih hiš je tudi pogled proti priljubljeni rekreativni destinaciji, Šmarni gori.
PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PARCELE
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

7

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

22

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

13

PREBERI O GRADNJI
Vrtoglave cene zemljišč v Ljubljani, glede na predele

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

V Sloveniji, še posebej v Ljubljani, so cene stavbnih zemljišč izjemno visoke. Cene zemljišč so začele stalno in hitro rasti po letu 1991, k temu pa j...

Parcela, kako jo iskati in pridobiti podatke

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Osnovna enota zemljiškega katastra je parcela. Vsaka parcela spada pod določeno katastrsko občino in je označena s parcelno številko, na podlagi tega ...

Nepremičnine, kako jih lahko podarimo?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Velikokrat želijo stranke prenesti lastništvo nepremičnine na drugega družinskega člana ali pa tudi na osebe, s katerimi niso v sorodu, vendar lahko, ...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba