priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO2021

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


31

zahtevki

20

se zanima

5.992

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
VRSTNE HIŠE GROSUPLJE

V Grosuplju je zgrajena soseska osmih vrstnih hiš - Soseska BRINJE. V naravi hiše predstavljajo enostanovanjske enote z atrijem in lastniškim parkirnim prostorom pred hišo. V neposredni bližini je šola ter vsa pomembna infrastruktura ter izvoz/uvoz na avtocesto proti Ljubljani ali Novem mestu. V Grosuplje pelje avtobus LPP 3G, možen pa je tudi prevoz z vlakom.

Hiše nudijo udobje v treh etažah: klet, pritličje in nadstropje, skupaj 177,66 m2 in 133 m2 zemljišča. Zaradi ravne strehe je v celoti uporabna tudi nadstropna etaža. Hiše so zasnovane kot gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti, grajene so masivno, vse notranje stene so opečnate. Hiše so postavljene delno v hrib, zato je uvoz v klet s spodnjega nivoja. Na dvorišču je možno parkirati dva avtomobila.

Razporeditev

Klet
V kleti je garaža velikosti 6 x 3,6 m za eno vozilo, možno je brez vmesne stene in se pridobi prostor za dve vozili. V tem delu so tudi sanitarije s tušem ter shramba/utility. Prostor je možno urediti v manjše stanovanje ali pisarno – kabinet, brez oken.

Pritličje
Pritlična etaža je namenjena dnevnim aktivnostim, večji dnevno bivalni prostor z izhodom v atrij. V tem delu je dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Pritličje je zasnovano kot odprt bivalni prostor, ki se odpira in nadaljuje v zunanjost objekta. Dnevni prostor je svetel, vgrajeno je panoramsko okno, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti.

Nadstropje
V nadstropju enote se nahaja spalni del s kopalnico. Predvidena je spalnica ter dve otroški sobi. Po potrebi se lahko prostori otrok, torej dve otroški sobi, združita v večjo spalnico z garderobno sobo.
Hiše so zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, priklopi za vso infrastrukturo. V objektu je že napeljava za vodo. Dodatno se obračuna še terasa v znesku 6.000 eur. Možen je nakup v takem stanju, ali pa dokončanje na ključ, ocenjena vrednost na ključ je še dodatno v višini 70.000 eur, kar pa je odvisno od izbire materialov.
Pogoji prodaje

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost posvet z arhitektom o možnostih ureditve ali spremembe notranjosti. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Stranke prosimo, da si sami ne ogledujejo nepremičnine na odprtem gradbišču in ne motijo gradnje, ter se za ogled predhodno dogovorijo z nepremičninskim posrednikom. Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali pišite na mail: janez@coinhab.com


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

SONČNA LOKACIJA

Osem vrstnih hiš na mirni in sončni lokaciji v Grosuplju. Bivanje v mirnem delu naselja, pa tako blizu centra.

IZJEMNA LOKACIJA

Vrstne hiše se nahajajo v novejšem naselju stanovanjski hiš, blizu vse potrebne infratrukture.

ZA VSAK ŽEP

Možnost ureditve notranjosti po svjih željah in zmožnostih.

POVEZANOST Z MESTOM

Lokacija nudi odlično povezanost z Ljubljano ali drugimi mesti, saj je v bližini izvoz/uvoz z avtoceste. V bližini je postajališče LPP, na voljo tudi vlak.

DOKONČANJE PO MERI

Vrstno hišo lahko dokončate sami ali pa se z investitorjem dogovorite za dokončanje na ključ.

ZA DRUŽINE

Primerno za družine zaradi bližine šole in vrtca, dobra povezava do Ljubljane. V bližini veliko možnosti rekreacije in izletov v naravo. Na voljo otroško igrišče.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik