priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


1

se zanima

181

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
NOVA VRSTNA HIŠA GROSUPLJE

V Grosuplju je zgrajena soseska osmih vrstnih hiš - Soseska BRINJE. Vsaka enota je zaključena celota, le z dvema stenama se dotika sosednjih hiš. Med enotama je dvojna stena in zvočna izolacija. Gradnja je klasična, z opeko. Vsaka enota ima svoje dvorišče, v nadstropju pa teraso in manjši atrij.

Hiše nudijo udobje v treh etažah: klet, pritličje in nadstropje, skupaj 177,81 m2 in 158 m2 parcele. Zaradi ravne strehe je v celoti uporabna tudi nadstropna etaža. Na strehi je možno postaviti solarne panele, kateri v kombinaciji s toplotno črpalko optimalno ogrevajo prostore in pripomorejo k ekonomičnosti stavbe. Ker vsako enoto delno ogrevata tudi sosednji enoti, so stroški zelo nizki.

Razporeditev

Klet

V kleti je garaža velikosti 6 x 3,6 m za eno vozilo, možno je brez vmesne stene in se pridobi prostor za dve vozili. V tem delu so tudi sanitarije s tušem ter shramba/utility. Prostor je možno urediti v manjše stanovanje ali pisarno – kabinet, brez oken.

Pritličje

Pritlična etaža je namenjena dnevnim aktivnostim, večji dnevno bivalni prostor z izhodom v atrij. V tem delu je dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Pritličje je zasnovano kot odprt bivalni prostor, ki se odpira in nadaljuje v zunanjost objekta. Dnevni prostor je svetel, vgrajeno je panoramsko okno, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti.

Nadstropje

V nadstropju enote se nahaja spalni del s kopalnico. Predvidena je spalnica ter dve otroški sobi. Po potrebi se lahko prostori otrok, torej dve otroški sobi, združita v večjo spalnico z garderobno sobo.

Lokacija

Hiša se nahaja v bližini centra Grosuplja, kjer je vsa potrebna infrastruktura. V neposredni bližini je osnovna šola ter izvoz/uvoz na avtocesto proti Ljubljani ali Novem mestu. V Grosuplje pelje avtobus LPP 3G, možen pa je tudi prevoz z vlakom.

Pogoji prodaje

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/ Kupec ob nakupu plača del posredniških stroškov.

Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali pišite na mail: janez@coinhab.com


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

IZJEMNA LOKACIJA

Vrstna hiša se nahaja v mirnem delu mesta, pa vseeno blizu centra. Omogoča hiter dostop do AC in Ljubljane.

DOKONČANJE PO MERI

Vrstna hiša je dokončana, vendar pa je še možno izbirati določene materiale in sanitarno keramiko.

ZA DRUŽINE

V neposredni bližini sta osnovna šola in vrtec, otroci gredo do šole po vzporedni cesti, ki je slepa ulica in se konča pri šoli.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik