priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 1500 - 1599 m2


8

zahtevki

5

se zanima

407

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Hiša za vse generacije

V naselju Dolgo Brdo pri Moravčah je naprodaj samostojna hiša. Nepremičnina se nahaja v urejenem naselju, cca. 27 km od Ljubljane. Ob obstoječi hiši se lahko pozida dodatna stavba.

Razporeditev notranjih prostorov daje možnost prilagoditve vašim potrebah, saj se lahko uredi kot enostanovanjska ali kot objekt za začasno bivanje. Gradnja je klasična, stavba je vzdrževana in ogrevana. Trenutno je prazna in takoj vseljiva.

Pritličje

Ker je hiša grajena v hrib, je klet tudi pritličje z vhodom v letno kuhinjo. V tem delu sta še kurilnica in dodatna soba s kaminom. Hiša se ogreva s kombinirano centralno pečjo na plin, na vrtu je plinohram. V prostoru je ostala še centralna peč na drva.

Nadstropje

V nadstropje pridemo skozi samostojni vhod z dovoza. Na zunanji strani je garaža. Etaža predstavlja glavni del hiše z dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico. Iz dnevne sobe je izhod na teraso in balkon. Terasa je delno pokrita, balkon je po celotni širini hiše.

Mansarda

Dodatno možnost ureditve dveh sob je v mansardi, ki je večinoma pohodna. Sedaj je tam spalnica in dodatna soba. V tem delu ni betonske plošče, tla so na lesenih nosilcih.

Hiša je v celoti funkcionalna in vseljiva. Zaradi dobre gradnje in lege so majhni stroški vzdrževanja. V hiši je priklop za elektriko in vodo, aktivna je napeljava za internetno povezavo. Hiša ima greznico.

Po končani gradnji hiša ni bila več dograjevana ali drugače spremenjena. Za objekt je izdano gradbeno dovoljenje, zemljiškoknjižno je urejeno in brez bremen.

Pogoji nakupa

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost posveta z arhitektom o možnostih notranje ureditve. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/
Vabljeni na ogled, za dodatne informacije pokličite 040 692 660 ali pošljite mail: janez@coinhab.comSlike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI