prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Gradbena parcela za hišo ali dvojček Srednje Gameljne

Na lepi, mirni in sončni lokaciji v Srednjih Gameljnah posredujemo pri prodaji zemljišča za gradnjo enodružinske hiše, dvojčka ali dvojnega dvojčka (štiri stanovanja). Zazidljivi del parcele meri 656 m2. Lokacija je dobra priložnost tudi za investitorje.

Parcela je ravna, pravokotne oblike cca. 28x23 m in odprta, kar daje dober občutek in pogled na pokrajino. Parcela je zadnja zazidljiva v tem delu, naprej so samo zelene površine. Uvoz na parcelo je neposredno z javne ceste, kjer so priključki. Dovozna pot je samo za nekaj samostojnih hiš in kolesarje.

Lokacija

Srednje Gameljne so odprte tako proti Črnučam, kakor proti Brodu. Živeti na tej lokaciji pomeni živeti v naravi in z naravo. Malo stran o mestnega vrveža, pa tako blizu številnim pohodnim potem na Rašico in Šmarno goro, ali pa samo med travniki ob Savi do ribiškega doma.

V bližini je postajališče LPP-ja in šolskega kombija, v bližini je trgovina in več lokalov. Vsa infrastruktura je na Brodu in Šmartnem. Z lokacije je dobra povezava do avtoceste, tako proti Avstriji, kakor proti Italiji, saj je na koncu Gameljn izvoz in uvoz na AC. Z lokacije je hitra dostopnost tudi do centra Ljubljane.

Pogoji prodaje

Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke ( lokacija parcele, lokacijska informacija, idejna zasnova ), kakor tudi možnost posveta z arhitektom o možnostih gradnje. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali na mail: janez@coinhab.com

Slika objekta / idejne zasnove je simbolična


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI