priporočamo nepremičnino

Cena bo znana kmalu

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO2020

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


39

zahtevki

23

se zanima

9.150

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na lepi, ravni parceli, ki se nahaja v okolici Ljubljane, v Vnanjih Goricah, je predviden projekt za dvostanovanjski objekt, ki bo obsegal 2 enoti, pri tem je ena nekoliko manjša in druga nekoliko večja.

Parcela leži v naselju Vnanje Gorice, ki je mirno naselje enodružinskih hiš in kmetij, ki so zbrane ob vznožju osamelca.

Zaradi neposredne bližine celotne infrastrukture je lokacija izredno primerna za družine. Le nekaj korakov stran se nahaja zdravstvena ambulanta, vrtec, trgovina in postaja LPP. Osnovna šola je oddaljena 3 minute vožnje.

Do centra Ljubljane ste z avtom v 15 minutah, lahko pa se tja odpravite tudi z avtobusom (postaja v bližini).

Lokacija je zelo priročna, saj ima dobro povezavo s centrom Ljubljane po eni strani, po drugi strani pa se nahaja na robu vasi, zelenja in narave.

Predvidena novogradnja bo iz lesene skeletne konstrukcije in bo obsegala dve stanovanji. Tako manjše kot tudi večje stanovanje bo v pritličju obsegalo bivalne prostore: odprt prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico in shrambo. V nadstropju pa bodo tri sobe in kopalnica. Manjša enota bo obsegala bruto stanovanjsko kvadraturo 128 m2, večja pa 150 m2. Vsakemu stanovanju bosta pripadali dve parkirni mesti, eno parkirno mesto pa bo namenjeno za obiskovalce. Vsako stanovanje bo imelo svojo teraso in atrij primeren za druženje.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

V NARAVI

Nepremičnina v Vnanjih goricah je hitro dostopna iz mesta Ljubljana, hkrati pa je locirana na robu vasi in obkrožena pretežno z zelenjem.

DOKONČANJE PO MERI

Stanovanja se prodajajo v tretji podaljšani gradbeni fazi, na ključ pa je možno stanovanje dokončati po svoji izberi, kot vam je najbolj pisano na kožo.

MIRNO NASELJE

V okolici lokacije nepremičnine so pretežno enodružinske hiše in stanovanjski dvojčki, v okolici ni hrupne dejavnosti, tako sta stanovanji v mirnem predelu, primerni za bivanje tako družin, kot tudi parov.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Med zelenjem
Nepremičnina je locirana le 10 km iz centra Ljubljane oz. 15 min z avtomobilom, po drugi strani pa je se nahaja v zelenem in mirnem okolju na robu Vnanjih Goric. Kljub bližini vasi, ima manjša skupina hiš urbani značaj in nudi vse, kar potrebuje sodobna družina za svoje bivanje. Nepremičnina vključuje zelo zaželjene zunanje površine kot so terasa in atrij.
PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PARCELE
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

7

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

22

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

13

PREBERI O GRADNJI
Stanovanja, se v Sloveniji ne gradijo več?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Želite živeti v novem stanovanju v večstanovanjskem objektu? To je skoraj nemogoče. Število večstanovanjskih stavb se je v letu 2014 glede na leto 201...

Prodaja nepremičnine

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Prodaja nepremičnine lahko za neizkušenega prodajalca predstavlja veliko neznank, pa naj gre za parcelo, hišo ali manjše stanovanje. Stroški, ki nasta...

Kdaj lahko na parceli gradim enodružinsko hišo?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Pogosto velja mišljenje, da lahko na vsaki zazidljivi parceli zgradimo hišo. V resnici pa to ni vedno mogoče, saj obstajajo določene omejitve. Prava m...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Arasing d.o.o.