prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO/
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Večje zazidljivo zemljišče za gradnjo stanovanjskih projektov je locirano v okolici Brezovice. Zemljišče je zelo ravno in leži natančneje blizu Loga pri Brezovici, v okolici Podplešivice.

Na parceli je možno graditi več stanovanjskih objektov in sicer več enodružinskih hiš ali dvojčkov. Seveda je zemljišče primerno tudi za posameznika, ki si želi postaviti stanovanjsko enoto z velikim zemljiščem.

Prednost nepremičnine je, da je obdana povsem z zelenjem, v okolici je le nekaj hiš, hkrati pa je relativno hitro možno dostopati do Ljubljane. V bližini parcele se nahajajo zelenice, igrišče, osnovna šola, pošta, nepsredno pred parcelo pa je tudi avtobusno postajališče.
Avtobusno postajališče, od koder vozi primestni avtobus do centra Ljubljane, je od lokacije oddaljeno le cca 100 m. Od nepremičnine je Ljubljana oddaljena le cca 13 km, če gledamo razdalijo med parcelo in centrom mesta. Tudi osnovna šola ni pretirano daleč, od nepremičnine je ta oddaljena 2,4 km.

Krasna lokacija nepremičnine je obdana povsem z zelenjem, iz vseh strani je iz te odprt pogled v naravno, na okoliške travnike in polja.

Ker je zemljišče bremen prosto, se v primeru novogradnje lahko takoj prične s procesom pridobivanja gradbenega dovoljenja.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba