priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


6

zahtevki

1

se zanima

1.045

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
DVOJČEK DOL PRI LJUBLJANI

Na odlični lokaciji v Zajelšah, med stanovanjskimi hišami, posredujemo pri prodaji enote stanovanjskega dvojčka.

Naprodaj je ena enota dvojčka, ima cca. 195 m2 uporabne površine. Objekt je v fazi gradnje in bo končan predvidoma do konca leta 2022. Dvojček bo na voljo v III. podaljšani gradbeni fazi, kar pomeni pozidana sama konstrukcija hiše, streha, vgrajena bodo okna, vhodna vrata, fasada in pa delno urejena okolica hiše vključno s parkirnim mestom na dvorišču. Dvojček odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov v treh etažah.

KLET

Vhod na dvorišče je neposredno z javne ceste. Na dvorišču sta lahko dve parkirni mesti. V kletnem delu je tudi garaža, kurilnica, WC ter prostor za savno, fitnes ali skladišče.

PRITLIČJE

Pritličje je namenjeno dnevnemu bivanju, odlikuje ga velik bivalni prostor, odprt na dve strani. Kuhinjski del je sredinsko postavljen, kuhinjski otok vizualno razdeli jedilnico in dnevni prostor. Bivalni prostor dopolnjuje še terasa.
V tem delu sta še dnevni WC in manjši kabinet. Vsi prostori so zračni in svetli zaradi veliko steklenih površin.

NADSTROPJE

Spalni del je v nadstropju, spalnica ima garderobo in kopalnico. Dve otroški sobi imata svojo kopalnico. V sredini prostora je umeščen utility. V tej fazi gradnje lahko objekt še delno prilagodite svojim željam.
Objekt je kvalitetna klasična gradnja, zgrajen iz opeke in je skladen s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo. Za ogrevanje je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko.

Pogoji prodaje

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost posvet z arhitektom o možnostih ureditve ali spremembe notranjosti. Kupec nepremičnine plača del stroškov posredovanja. Uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Stranke prosimo, da si sami ne ogledujejo nepremičnine na odprtem gradbišču, ker poteka še urejanje okolice, ter se za ogled predhodno dogovorijo z nepremičninskim posrednikom. Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali pišite na mail: janez@coinhab.com

Oglaševana cena ne vsebuje 9,5 % DDV-ja.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik