priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

FAZA PROJEKTAdo 3.GF ZGRAJENO2019

VELIKOST PARCELE 1400 - 1499 m2

VELIKOST ENOTE BRUTO 222 m2
VELIKOST ENOTE NETO 170 m2


5

zahtevki

3

se zanima

2.169

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na izjemno lepi lokaciji, v osrčju narave, sta na voljo dve stanovanjski enoti, enostanovanjski hiši. Nepremičnina je locirana na Velikem Ločniku, blizu Vrha nad Želimljami, v manjšem mirnem zaselku enodružinskih hiš.

Prednost lokacije je skoraj neokrnjena narava, hkrati pa je prestolnica od nepremičnine oddaljena cca 20 km. V bližnjih krajih se nahaja tudi vsa potrebna infrastruktura, tako osnovna šola, gimnazija, vrtec, trgovina, gostinski objekti in ostala infrastruktura.

Vsak od objektov ima na parceli možnost parkiranja vsaj dveh avtomobilov, lasten nadstrešek in veliko zunanjih bivalnih površin. Vrt objektov je na jugu, dostop pa na severu, tako imata objekta dobro orientiranost.

Arhitektura objektov je izrazito sodobna, po drugi strani pa se objekta s klasično dvokapnico in elementi lesa dobro umeščata v vaško okolje.

V pritličju objekta se nahajajo bivalni prostori, kurilnica, shramba, wc, utility, predprostor, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, lopa in nadstrešek. V nadstropju pa so splani prostori, tri sobe, dva wc-ja in še pisarna.

Hiši se prodajata v 3. podaljšani gradbeni fazi, zunaj dokončan objekt.

Hiša 1 (610 m2) - 209.000,00 EUR + DDV = 228.855 EUR
Hiša 2 (810 m2)- 224.000 EUR + DDV = 245.280 EUR

Stanovanjska enota je primerna predvsem za družine, za vse tiste, ki imate radi odmaknjenost od mestnega vrveža, naravo, rekreacijo v naravi.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

V NARAVI

Nepremičnine obkroža narava, gozd, iz svojega doma boste lahko dostopali neposredno do gozda, od koder boste imeli možnost izbire različnih gozdih poti za sprehod.

MIRNO NASELJE

Imate dovolj mestnega vrveža, želite živeti povsem v naravi in miru? Potem je za vas enostanovanjska hiša, ki je locirana v mirnem delu zaselka Veliki Ločnik.

DOKONČANJE PO MERI

Ker bosta enostanovanjski hiši z vsaka po 1 stanovanjem izgrajeni do 3. podaljšane gradbene faze, boste imeli možnost izbire in dokončanja objekta po svoji meri.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Neposredna bližina gozda
Nepremičnini, 2 stanovanja v dveh enostanovanjskih hišah, ležita v kraju Veliki Ločnik, ki je manjši zaselek z nekaj 10 hišami, v neposrednji bližini Vrha nad Želimljami. Nepremičnini sta locirani v neposredni bližini gozda, obdani z naravo, skoraj na samem. Želite živeti na samem? Želite praktično iz vaše nepremičnine naravnost v gozd in naravo? Potem je nepremičnina primerna za vas!
PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PARCELE
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

6

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

19

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

12

PREBERI O GRADNJI
Je vaša nepremičnina res samo vaša?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Z nakupom določene nepremičnine in vpisom v zemljiško knjigo pridobimo lastninsko pravico nad nepremičnino, ki smo jo kupili. V zemljiško knjigo se vp...

Zakaj je gradnja vedno dražja?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Če so med krizo stranke gradbenikom brez večjih težav postavljale pogoje in zbijale ceno, je sedaj slika zaradi velikega števila naročil za gradbena d...

Od izbire parcele do vselitve

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Gradnja lastnega doma povprečnemu Slovencu predstavlja velik življenjski cilj. Ker je proces gradnje sestavljen iz večih opravil, ki jih je potrebno i...

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba