nepremičnina naprodaj

Cena bo znana kmalu

VELIKOST PARCELE 600 - 699 m2


154

zahtevki

64

se zanima

10.469

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na lokaciji v občini Ljubljana, blizu sprehajalne poti ob Savi, a hkrati skoraj ob Dunajski cesti, je predviden projekt 3 vrstnih hiš.

Lokacija je oddaljena le cca 200 m od najbližje avtobusne postaje, od koder vozijo linije 6, 8, 11 v center mesta Ljubljane. V radiju 1 km je osnovna šola, prav tako je najbližji vrtec le cca 800 m oddaljen od nepremičnine, trgovina pa cca 600 m. Zemljišče obkrožajo enodružinske hiše, lokacija je mirna. Lokacija je primerna za vse športnike in sprehajalce, saj omogoča hiter dostop do sprehajalne poti ob Savi.

Projekt obsega 3 stanovanja z vrtom, pri tem ima vsako cca 150 m2 neto površine. Arhitektura objektov je sodobna, minimalistična, objekti so razdeljeni v dva dela, v spodnji temen podstavek in lahkotnejši bel kubus s sodobno oblikovanimi okenskimi odprtinami. Posamezna hiša obsega tri nadstropja, pritličje in še dve etaži.

Povprečna vrednost parcele posamezne enote je 220 m2, na parceli je možno parkirati 2 avtomobila, nepremičnina pa vsebuje tudi lasten vrt.

Nepremičnina je primerna predvsem za mlade družine, saj je blizu šola, sprehajališče, objekti pa imajo tudi lasten vrt. Seveda pa je na voljo tudi parom in posameznikom.Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

DOKONČANJE PO MERI

Objekti so zasnovani tako, da omogočajo lastno dokončanje, tako bodo lahko oblikovani povsem po vaši meri.

DOSTOPNA NEPREMIČNINA

Objekti bodo primerni za mlade družine in bodo zasnovani tako, da bodo tem tudi dostopni, v primerjavi s stanovanji, ki se prodajajo na trgu.

MIRNO NASELJE

Projekt manjše soseske treh vrstnih hiš leži v mirnem naselju enodružinskih hiš. Nepremičnine so tako primerne predvsem za družine, pa tudi pare.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Sprehajališče ob Savi
Projekt se nahaja le nekaj minut peš od priljubljenega sprehejališča ob Savi, hkrati pa je hiter dostop do bližnjega kopališča. Lokacija omogoča tudi hiter dostop do centra Ljubljane, ki je z avtomobilom oddaljen la cca 10 min.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

9

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

25

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

15

PREBERI O GRADNJI
Cene nepremičnin, spet naraščajo?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Cene nepremičnin so dosegle višek leta 2008, takrat so se cene stanovanj na kvadratni meter v Ljubljani približale 3000 eur. Po zlomu nepremičninskega...

Kako spremenim kmetijsko zemljišče v zazidljivo?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Ali imate v lasti kmetijsko parcelo, ki ni zazidljiva a bi na njej kljub temu želeli graditi? Predstavljamo vam postopek za spremembo namembnosti iz k...

Pozicija hiše na parceli

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Ko določamo pozicijo hiše na parceli, je pri tem potreben poglobljen razmislek in analiza, saj pozicija objekta na parceli odločilno vpliva na funkcio...