nepremičnina naprodaj

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


161

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Dvojček in dvostanovanjska hiša v Šentjakobu

Posredujemo pri prodaji enot dvojčka in dvostanovanjske hiše v Šentjakobu pri Ljubljani. Objekti so zgrajeni do III. podaljšane gradbene faze, nadaljuje se gradnja do IV. podaljšane gradbene faze.

Opis projekta

Zgrajeni sta dve dvostanovanjski hiši in en dvojček, vsaka posamezna enota meri cca 147,55 m2 uporabne površine, pripada pa ji tudi cca. 240 m2 zemljišča in dva parkirna prostora. Objekti so zgrajeni do III. podaljšane gradbene faze; vgrajena so okna in vrata, v delu je fasada, v grobem bo urejena okolica. V prodaji je enota, zgrajena do podaljšane IV. gradbene faze. V notranjosti so razpeljane vse instalacije, polagajo se tlaki in ometi. V enoti ne bo parketov, sanitarij in keramike. Izbira materialov in vgradnja je prepuščena želji in izbiri kupca, lahko pa izvajalec po dogovoru izbrane materiale tudi vgradi. Ob nakupu postane kupec lastnik enote, dodatna dela pa se plačujejo po izvedbi.
Nosilne stene so klasično opečnate debeline 30 cm s horizontalnimi in vertikalnimi AB vezmi. Nad pritličjem in nadstropjem sta AB plošči. Ostrešje je leseno, streha je enokapna. Notranje stopnice so izvedene klasično, armiranobetonsko. Možen bo priklop na vse infrastrukturne priključke.

Razporeditev prostorov

Pritličje obsega bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dnevni WC in kurilnico. V nadstropju sta dve otroški sobi in kopalnica.
Mansarda je namenjena večji spalnici s kopalnico in garderobo ter izhodom na teraso.

Lega objektov

Objekti se nahajajo v Šentjakobu, urejenem in mirnem naselju že obstoječih in nekaj na novo nastajajočih objektov. Orientacija enote dvojčka je sever-jug. Dostop do objekta je urejen z lokalne ceste. Lokacija omogoča hiter dostop na AC Ljubljana-Maribor ali Ljubljana-Koper, saj je priključek na avtocesto oddaljen le 1,5 km. V bližini je postajališče LPP, v neposredni bližini so vrtec ter trgovina in pekarna.

Pogoji nakupa

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke (tehnična dokumentacija, informacije o gradnji, tlorisi). V procesu nakupa vam nudimo nasvet arhitekta glede notranje ureditve. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Prodajna cena za enoto, izdelano v IV. podaljšani gradbeni fazi je 320.000,00 eur. V ceni je že vštet 9,5% DDV.
Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660 ali pišite na mail: janez@coinhab.com


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI