prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
ZGORNJE GORJE PRI BLEDU

Posredujemo pri prodaji večje stanovanjske hiše s parcelo in kmetijskim poslopjem v idilični vasici pri Zgornjih Gorjah. Hiša je urejena kot dvostanovanjska in je etažirana, na parceli se lahko pozida stanovanjski objekt ali razširi gospodarsko poslopje.

Hiša ima skupen vhod, potem pa se ločita obe enoti. Primerno tako za dvodružinsko hišo, kakor za turistične apartmaje, dovoljeno do 30 % skupnih površin. V hiši je 270 m2 stanovanjske površine. Možna je tudi kmetijska dejavnost in dopolnilna dejavnost na kmetiji.

Neposredna bližina Bleda ter ostalih okoliških turističnih krajev nudi veliko podjetniških priložnosti. Dodatni prostori v kmetijskem objektu v izmeri 73 m2 se lahko izkoristijo za različne dejavnosti, objekt je ob cesti, le nekaj metrov od glavne ceste skozi naselje, kjer gre kolesarska trasa med Bledom in Gorjami. Naselje je dober kilometer oddaljeno od Bleda, zato je relativno blizu vse infrastrukture.

KLET

V kleti sta kurilnica in garaža, v ostalem delu pa so že instalacije za ureditev samostojnega stanovanja. V kurilnici je peč na olje, večinoma pa se hiša ogreva s krušno pečjo na drva. Klet ni v zemlji, zato je možen izhod iz stanovanja na atrij za hišo.

NADSTROPJE

V nadstropju je urejeno samostojno stanovanje s kuhinjo, jedilnico, kopalnico, ločenimi sanitarijami in tremi sobami. Večina opreme ostane v hiši. Iz dnevne sobe je izhod na teraso.

MANSARDA

Drugo stanovanje je urejeno v mansardi, zaradi višine stavbe je v celoti pohodno in normalne višine. Notranjost ima podobno razporeditev, kakor spodnje stanovanje, ena soba je večja. Dve sobi imata izhod na balkon.

Pogoji prodaje

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, kakor tudi možnost ogleda nepremičnine ter posvet z arhitektom o možnostih obnove ali spremembe namembnosti. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Interesente prosimo, da si sami ne ogledujejo nepremičnine in ne motijo zasebnosti in posesti lastnika, ter se za ogled predhodno dogovorijo z našo nepremičninsko družbo.
Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI