Napredno iskanje
  • lokacija

Novogradnja Maribor

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Podravska

O Podravski


Sredi pestrega gričevja se raztezajo s soncem obsijana bogata vinorodna območja. Hriboviti predeli privlačijo zlasti tiste, ki si želijo razgibanega vsakdana in aktivnega oddiha. Regija, zaznamovana z mogočno reko Dravo, ob kateri je zraslo najstarejše slovensko mesto. Lahko si boste spočili ob mnoštvu jezer, parkov in rek. Mesta na drugi strani ponujajo svojevrsten luksuz, z množico dogodkov in priložnostmi za nakupovanje.Tako bo ta dežela primerna za vsakogar, ki si želi bližine mesta, prelepih razgledov ter dih jemajoče narave v svojem vsakdanu. Regija je primerna za vse starostne skupine.


Predeli


Nakup novograndje je odvisen od vašega proračuna, pa tudi od lokacije. Narava, vinogradniška naselja, pa vendar ne prevelika oddaljenost od mesta. Če si svojo lokacijo zamišljate v tem stilu, potem bo Pomurska regija za vas prava izbira.


Prodaja novogradenj Podravska


Povprečna cena novogradnje v podravski regiji znaša 2150,45 EUR na kvadratni meter. Največ razpoložljivosti ta trenutek najdemo na območju Maribora, cene pa se zelo različno razprostirajo do 400.000 EUR.